Udu Yuncu1 ya evet bi gecen bi bebek hemsiresine denk geldim mustela sebamed dalin uni aklina gelebilecek tum urunleri kotulemis napalim yani arap sabunuylami yikayalim cocuklari bende mustela alicam abartmaya gerrk yok
Yuncu1 Udu gerçekten öyle insanı çıkmaza sokuyorlar başka bişey değil. Ben kardeşimin yeni doğan bebeği için almıştım mustela set kardeşim ilk başta kendi aldığı markayı kullandı çocukta alerjik durum oluşmasına sebep oldu. Doktoruna sorduğunda da mustela önermiş ve kullandı ürünü çocuğun hassasiyeti geçti . Şimdi hangisine inanalım gerçek kullanıcıya mı yoksa sırf para için bir ürünü övenlere mi 🫡
Yuncu1 Lunaaa92 minnoşunuzu doğumdan itibaren masaja alıştırırsanız yağa çok gerekli bir ürün olduğunu düşünüyorum 🧚🏻♀️ Masaj için kullanıyor ama sadece onun yerine losyon da alabilirsiniz yağı tercih etmek istemezseniz 🥰🥰
serpil1baby Mirayhilal1 mustela dünya markası içinde ve araştırdım böyle bisey duymadım siz nerden duydunuz petrol olduğunu içerisinde acaba? Çok arastırdım en iyisi bu gibiydi.
Yuncu1 Lunaaa92 benim minnoş henüz doğmadı ama bende alacağım yağ ve markası da mustela 🌸 yağ olarak çok bir markada yok zaten genelde losyon oluyor 🧚🏻♀️
Seymanurblbl sutlaacc green clean ilk zamanlar icin iyi ama sonra kaka lekesini felan hic cikartmiyo leke cikariciolrak e bebektn leke cikarici sprey alin
Nilsss1907 Anakuzusu Deterjan olarak bu seti aldım. Kokusuz çok güzel bide mustelanın yeni doğan setini aldım.
yinehamile Lunaaa92 yağ masaj falan yaparken çok iyi olur, bebeğe masaj yapmak hem gaza iyi geliyor hem rahatlatıyor daha güzel uyumasını sağlıyor birde bebekler ilk doğdukları zamanlar ciltleri cok kuru oluyor, yağ bence gerekli.
yinehamile Lunaaa92 ben kızıma johnson’s baby aloe veralı yağı kullanıyordum. Yapış yapış hissi bırakmıyor ama içeriği hakkında pek bilgim yok.
Caglatufi Çamaşır deterjanıx yumuşatıcı, şampuan, bebek yağı, pişik kremi hepsini baby me nin organik olanından aldım, içerik olarak tamamıyla organik.
eylulicten Anakuzusu bazen icerigi temiz olanlar bile bebeginizin cildine etki edebilir. Bu surecte deneme yanilma yapacaksiniz 🌺 ben dalin camasirlari icin kullaniyorum, sampuan krem bebe yagi mustela, pisik kremi bepanthol ( daha once mustelaydi bir ise yaramadi ) bu sekilde 🤲
catandgirlmom Anakuzusu şampuan pişik kremi nemlendirici vs her şeyi sebamed aldım inşallah işe yarar minnoşta 😊
Kpinart Anakuzusu 3. Hamileliğim bebeklerim alerjikti hep o yüzden çsmaşır deterjanı hiç kullanmadım sabun tozu aldım. Hem daha sağlıklı hem doğal. Dalininkini kullandım hep. Dalinin normal sabunuyla yıkadım. Nemlendirici olarak hindistan cevizi yağı ve doğal soğuk sıkım zeytinyağı kullandım. Pişik gibi şeyler içinde almanyadan penaten krem getirtmiştim bir ara e bebek de satılıyordu şimdi satılıyor mu bilmiyorum