hayalperest2310 HappyMom amin 🤲bugünün yüzü suyu hürmetine tüm hamişlerin tek avazda doğurması dileğiyle ve bebek isteyenlere Rabbim in en kısa zamanda bu duyguyu onlara da hayırlısıyla nasip etmesini diliyorum herkese iyi kandiller 🌸❤️
Deletedmom_85 zek53 Amin balım teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah 💐
S-7221 HappyMom bütün müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun anne adayları sizden bir rica olacak dualarınıza beni de alın lütfen benim düşük tehlikem var serklaj oldum 5 ayımdayım rabbim bütün gebelere evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da eder 🙏🥰♥️
Aselelisa1 Herkese hayırlı kandiller diliyorum Allah dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah hayırlı kandiller bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲❤️
mekselinaa HappyMom Kandilimiz mübarek olsun kimin gönlünden ne geçiyorsa kabul olsun inşllah. Rabbim bana ve isteyen herkese bebek müjdesi versin amiin dualarda buluşalım..🤗♥️
Ksmmett Hayırlı kandiller inşallah hamiş anneler sağ Salim bebenizi kucağınıza alırsınız yen doğum yapmış annelerde bebeğiyle sağlıklı uzun ömürler versin 🙏🏻❤️
Mommm03 Yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın bütün müminleri bağışlaması dileğiyle. Regaip geceniz mübarek olsun.🤲🏻🍃