beyzaturker56 Duyguucnr Rabbim bir avazda kolaylıkla hayırla doğurmayı nasip etsin bu mübarek günde ne güzel tevafuk Rabbim yar ve yardımcınız olsun darısı bizlere olsun 🤲🏻🌸
duyguogretmen61 Hayırlı kandiller güzel anneler.🌹🌹🌹 Evlatlarına kavuşanlara sağlıkla, huzurla büyütmelerini; kavuşacak olanlara ise kolay ve güzel doğumlar diliyorum.🤲🏻🌸
beyzaturker56 Dilek_ackbas Rabbim bir avazda kolaylıkla hayırla doğurmayı nasip etsin bu mübarek günde ne güzel tevafuk. Canınızı sıkmayın güzel düşünün güzel olsun doğuma odaklanın inşallah kuveze gerek kalmadan kucağınıza alırsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun darısı bizlere olsun 🤲🏻🌸
ilkimbebee Kandilimiz mübarek olsun. Miniklerimizi sağlıkla bi nefeste kucağımıza almayı nasip etsin Allah hayırlı kandiller 🌸
Minee43 HappyMom hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun insaAllah bizede dua eder misiniz bebegim yogun bakımda şifa niyetiyle 🙏
Deletedmom_85 Hepimizin kandili mübarek olsun, kalbinizden gönlünüzden ne geçiyorsa hayırla sağlıkla nasip olsun inşallah 🫶🏻💐 dualarınıza benide ekler misiniz? Yavruma kavuşmak istiyorum artık 🥹🤰
AhuMtl Hepimizin kandili mübarek olsun gönlümüzden dilimizden geçen her duanın kabul olması dileğiyle☺️🤲
Sevdazbyr Kandilimiz mübarek olsun rabbim önce onun bizden layık olduğu kullardan eylesin bizi sonrasinda layiksak hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmayı bana ve benim gibi kucağı boş olan kardeşlerime nasip etsin inşallah 🥰 hayırlı kandiller 🌹
FatmaAselinAnnesi_60 HappyMom kandiliniz mübarek olsun güzel bacılarım evladı olanları sağ Salim kucağına almayı evladı olmayana tez zamanda hayırlı bir şekilde bu mübarek günde hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin.. Rabbim sizlerin kucağınızı doldursun inşallah 🤲