Merizel Arkadaşlar 3 aylık hamileyim ama beni tedirgin eden bir konu göğüs ucumun olmaması bebeğim nasıl emicek düşünmedem edemiyorum
Zemzems Merizel silikon meme uçları var. E bebekten almıştım kızm da. Benim de meme ucum yoktu 1 hafta kullandıktan sınra nem ucum çıktı canm tavsiye ederim. Ya da enjeksiyon ile meme ucu da çıkaran var araştırıp bakabilir sin🌸
Blueangel5 Merizel hamileleiginiz ilerledikçe biraz daha belirginlesir. Doğumdan sonra biraz cekistirin uzatın öne doğru uyarın yani. Silikon meme uçları var ama çok zorluk çekersiniz onlarla. Zaten ilk ay emzirmeye basarirsan geri sorun olmaz. Ucu belirginlesir.
Deletedmom_33 Merizel benim var yine emmedi. Emmek istemeyen bebek illa emmiyor ucu olsun veya olmasın. Ayrıca bazı bebek ucunu isterken bazı bebek kahverengi bölgenin tamamını istiyor ağzında. Silikon üç, gümüş kapak vs deneyebilirsiniz tutmazsa şimdiden stres etmeyin bence
Rukiye24 Merizel benimde yoktu son haftalara doğru sivriliyor biraz sende son haftalar ucu ile oyna elinle internette bi kaç video var öyle bide slikon göğüs ucu al ne olur olmaz diye. Ama hafif olması bile yeter kahverengi kısmı kavrayacak ya bebek o uç tatmin edecek kadar olur sonra zaten bebek emdikçe çıkarmış iyice