Hanımlar ben 19 haftalık hamileyim ikizlere ve 2 hafta sinra detaylı ultrasona giricem aranızda detaylı ultrason yaptıran var mı muane aşağıdan mı oluyor yukarıdan mı 🙏

Karın bolgenizden ultrosonla bakıyorlar. Genelde 10 15 dk bakılıyor. Bebeğin tüm organlarının sağlıklı olup olmadığına bakılıyor

Dün yaptırdım 45-50 dakika sürdü belim tutuldu düz yatmaktan düşün 😁bebeğin tüm uzuvları dahil heryerini inceliyor

Aysegll_ evet zaten doktor size bakarken sekreteri rapor yazıyor. Aynı gün takipli olduğunuz doktora gidip yorumlatiyorsunuz. Detaylıda girmeden önce bende çok sorardım kimse cevap vermezdi 😊 insan kötü bişey duyacağım doktorun ağzından diye korkuyor. Bütün bebekler sağlıklı olsun inşallah 🙏🙏🙏

Yldz23 ben ankara şehir hastanesinde yaptırdım. Özel klinikler öyledir belki benim 15 20 dj anca sürmüştür

Aysegll_ normal ultrason muayenesi olur gibi oluyorsunuz. 40 45 dk sürüyor. Tabiki görüş açısına göre sizi şekilden şekile sokabilir bu 3. Hamileliğim ilk defa bu çocuğum kendi göstermemek için uğraştığındsn doktor sağ sola döndürdü durdu nerdeyse böbreğimin hızasından baktı bebeğe

ayselll06 benim 3. Hamileliğim ve hrp devlete giderim en az 40 45 dk sürer. perinatoloji bölümüne mi gittiniz?

Aysegll_ bugun oldum normal muane gibi karından yapılıyor sadece uzun sürüyor diğerine göre

ayselll06 radyologların tam alanı olmadığı için sanırım uzun bakmıyorlar. Detaylı ultrasonun uzmanı perinatologlar.

ayselll06 aminn bende de hafif bir korku var ama umarım herşey yolunda gider 🙏🥰

Aysegll_ bende çok merak ediyorum 22 Şubat randevum acaip heyecanla bekliyorum radyoloji den aldım randevu orası bakacakmış hayırlısı inşallah