Merhaba sevgili anneler ve benim gibi anne olmaya hazırlananlar ☺️ ameliyathaneye neler verilmesi gerekiyor bebek için kaç kat giydirilmesi gerekiyor
Patikli alt zıbın , kolsuz çıtçıtlı , uzun kollu çıtçıtlı , tulum , çorap eldiven şapka ve battaniye bu şekilde çok mu kalın olur acaba
Doğumda Ameliyathaneye verilecek giysiler
Mnire bu yeterli oluyor bir de bebek bezi başka bir şeye ihtiyaç olmuyor. Hatta tek battaniye koydum ben. Kalın battaniye içeri gelince örtmüştük. Bir de kendi takımınızı veriyorsunuz anne için.
ZeynepNilDuran kendi takımımız neden veriliyor ameliyat. elbisesiyle getirmiyorlar mı odaya
Valla zibini alt ust bide eldiveni sapkasi falan olan Bi hastane çıkışı bide battaniye verdik. Söyledikleriniz bana Bi tık fazla olur gibi geldi . Yani kendi adıma zaten bizim hastane çok sıcaktı. Kat kat çok fazla bence o şekilde versenizde büyük ihtimalle o şekilde giydirmezler . Siz isterseniz odada değiştirirsiniz.
Mnire hayır benden istediler pijamalarımla geldim. Şöyle benim normal doğum oldu, kesi atılan yer lokalde uyuşmadı önümüzden ameliyathaneye inip uyuşturdular geldiğimde kıyafetlerimle gelmiştim. Depend falan giydirilmişti.