Babyykmz mmiraclee bu söylediklerinden sonra banada bünye meselesi gibi geldi bende istiyorum o bünyeden 😍
cactuswoman01 Yaa nasıl fotoğraf ekleniyor beceremedim 🥺 biriniz bana yardımcı olursa çok sevinirim 🌺
hayalperest2310 cactuswoman01 sol üstte köşede üç çizgi var oraya tıkla canım sonra orda resim yükle diye birşey var ordan resim seç kopyala istediğin yere yapıştır o linki hop foton çıkar 😂😂
DnzTnr hayalperest2310 oraya tıklayinca resmin bağlantısini istiyor bende onuda yapamıyorum başka şekli var mı acaba
minik_koala_ve_annesi DnzTnr google mutlu resim yaz canim ordan fotoyu yukle kopyala buraya yapistir😊
Tubatgn 35-altinkalp 36’dan selamlar. 💙 Biraz suratsız çıkmışım. Çünkü şiştiğimin farkına varıyorum fotoğrafı çekerken 🫣🥹
Bahar53 Google mutlu resim yaz ilk çoktan yere tıkla resim yükle kopyala ya da sonra buraya yapıştır cnm
Tubatgn Gizem53 Ben genel olarak oversize giyindiğim için sadece hamile kotu ve eşofmanı aldım onların üstüne bluz ve kazaklarımı giyiyorum ikide tulumum var 😀
Ceymisbon annesininkuzusuu_ teşekkür ederim 🤍 İkisi ayrı ayrı etek trendyolmilla taş örme alt üst takım yazınca çıkıyor üst normal düz siyah bluz