Ceymisbon mucizem___ canımmmmm çok teşekkür ederim ama bende anca dışarı gezmeye vs giderken böyle evdeyken depresyon Topuz’u kucağımda aburcuburlar üstümde ayı postu pijamalar tv karşısı tayfayım 😂😂😂
annesininkuzusuu_ Ceymisbon kıyafetiniz ne güzelmiş , ikisi ayrı parça mı yoksa tek mi , nereden aldınız acaba
Ceymisbon annesininkuzusuu_ teşekkür ederim 🤍 İkisi ayrı ayrı etek trendyolmilla taş örme alt üst takım yazınca çıkıyor üst normal düz siyah bluz
Avokadoluhayat seyda53 ayyy diğer arkadaşların fotoları da hepsi birbirinden güzel harika ama bu fotoğrafların en tatlısı olabilir 🤭🐾
Babyykmz Hamişlerin hepsi zayif maşallah nasil korudunuz formunuzu yahu 🤩 yeni hamişlere tavsiyeler bekliyoruz 🥳
mmiraclee Babyykmz ayy valla bünye meselesi bence hiç kendime engel olmadim 32.hafta +11 kilo bakalım sonlarda nekadar alacaz🙈
papatyaseveranne Babyykmz galiba zayıf hamişler cesaret edebiliyor foto atmaya, benim gibi kilo alanlar cıks 🫢😊🤰
Babyykmz mmiraclee bu söylediklerinden sonra banada bünye meselesi gibi geldi bende istiyorum o bünyeden 😍