Bebeğimim karın çevresi gelişimi durduğu için yarın saat 5′te sezeryana giriyorum dualarınıza ihtiyacım var sevgili anneler🙏
Doğuruyorum
burcukoksal saglıkla gelsin inşallah
burcukoksal allah yar ve yardımcınız olsun sıkıntı yapma bende yaşadım aynısını hiç bir sey korktuğum gibi olmadı sıcacık minik bir bedeni koklayacağını kavusacagını düşün
burcukoksal regaip kandilinde bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza insallah
Allah bi çırpıda kurtulmayı nasip etsin, inşallah doğumunuz güzel geçer :)
Rabbım sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum.Bende yarın sezaryen oluyorum gelsin bakalım bebisler ❤️
burcukoksal Şu mübarek kandil de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰 kaç haftalıksın bebeğim
burcukoksal benimde ilk gebelik 38+5 bir haftadır kilo almamıs 3100gr doğum baslayılır mı acaba
burcukoksal Benim de yarın sezeryanım var inşallah güzel geçer 🤲🏻
Flyy amin teşekkürler inşallah sizinde güzel geçer,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah❤️
Duyguucnr Yani başlatılması lazım bence doktorunuzla görüşün konuşun, gelişimi durduysa doğum olması lazım
Sedaknr 36+5 amin inşallah kandil günü hayırlı doğumlar nasip olsun hepimize inşallah
Poyrazaliii amin canım inşallah sende sağlıkla al kucağına bebişini inşallah
Nergiz1 amin inşallah ❤️
poncikella99 inşallah kandil günü küveze girmeden kucağıma alırım inşallah
Hzlhakko amin❤️
Akan amin inşallah ❤️
Flyy aynı gün gidiyoruz doğuma heyecandan gözüme uyku girmiyor 🥲
2cocukluhayatamerhaba Benim dee valla sabah erkenden gidicem bi de Allah yardımcımız olsun kardeş ☺️🤲🏻
burcukoksal sağol canım benim