Bebeğin Karın çevresinin zayıf kalması
gizemaltun evet o hızla devletten çıktım özele gittim oda geriden geldiğini ama hiç bir sorun teşkil etmediğini söyledi bir nebze rahatlamıştım ama bugün devlet doktoru yine sorun varmış gibi konuşunca kafama çok takıldı
Karın çevresi 1 aydır falan hep 2 hafta gerideydi normalde alması gereken kilodan daha az alıyordu takipteydim pazartesi günü gittiğimde karon çevresinin gelişimi durmuştu,bebek iyi ama karından kilo almıyor normalde haftaya sezeryan olcakken yarın sezeryana gidiyorum takipte olmanız lazım.
karbebek canim bizimde karın cevremiz ilk 2 hafta geri devam etti bi kac hafta sonra birde coronaya yakalaninca 3 haftaya cıktı sadece karın cevresiyse korkma doktorum banada minyon bir bebek olacak dedi ama bizimkinin nedeni belli bende kanda pıhtılaşma var oksapar 4000 lik kullaniyordum günde bir baktik gerilik devam ediyor günde iki kez oldum daha sonrada oksapar 6000 lik günde 2 keze cikardi doktorum yeterli gelmedigini düsünüp
- Düzenlendi
karbebek benimkide aynı 2 hafta gerideydi 39. Haftada 3100 doğdu 6 saat sonra 2850ye inmişti şu an 5 buçuk aylık çok şükür normalden fazla bile kilosu hiç korkma kendine sıkıntı etme
Ben şuan aynı durumdayım 39 olması gerekiyor ama 38 haftalık gibi. Bana hastalıktan vs bahsetmedi hiç korktum şimdi
karbebek doktorlar boyle malesef felaket tellali gibi. Bende suan 37 yim bizde de 2 hafta gerilik var bikac gun once yattim hastanede bi kagit getirdiler imzalattilar ama varya butun kotu ihtimalleri yazmişlar sizin dediginiz gibi 🤕 takma kafana canim her biri ayri bisey soyluyo her biri ayri olcum yapiyo Allahin izniyle sag saglikli digacaklar varsnda zayif olsunlar🤲
karbebek o kadar çok abartıyorlar ki bazen ben tek yumurta ikizlerine hamileyim. Biri minikti 1-2 hafta geriden geliyordu demediklerini bırakmadı doktorlar şu hamileliğimi zehir ettiler nerdeyse her gitmemde başka bişey her testi yaptırdım 2li 4 lü en son nipty testi yaptırdım artık doktorlar bi kulp bulamasın diye kaç bin paralar döktüm. Kaç hafta olmuşsun bebeğinin kilosu gayet iyi şükret bence neler neler var
Bebibebi26- şuan nasıl bebeğinizin durumu kaçıncı haftadasınız
burcukoksal merhabalar, doğum yaptınız mı? Bebeğiniz nasıl ? Siz nasılsınız?
Duyguch01 39+2 haftalik olduk canim gobek cevremiz hala 3 hafta geri ama gayet saglikli hareketli bir bebek dogumu bekliyorum bende bakalim daha gelen giden yok