23+4 haftaligim rahim ağzı uzunluğu kısalığı iyi sorun yok ama sağıma soluma dönerken aşağıda acı hissediyorum dayanilmayscsj birsye değil böyle sizlama gibi yaşayan oldu mu bunu acaba.

minikoglumuz canım bende 21 haftalık hamileyim bende de iki üçgündğr oluyor batma gibi bir his çok acı değiş ama rahatsız ediyor

minikoglumuz canım ben 13. Haftaya girdim rahim içinde acı gibi saniyelik sancı giriyor siz hiç bu hafatalafda yaşadınız mı bir de beraberinde kasık sancılarımda var

minikoglumuz çatı agrisi deniyor canim o herkeste oluyor karnimiz buyudukce ara ara olacak bacağını acarken yururken yatarken saga sola donerken cok aci veriyor

minikoglumuz aynısı bende de var yani tam vajinamın üstü kemiğim gibi anlatamıyorum yerini de böyle berbat bi ağrı üzerimi giyerken bacağımı kaldırınca sağa sola dönerken falan çok kötü agrı yapıyor yani doktora söyledim ama bişey diyemedi

Assdf benim bugün başladı o ağrı vajina içi ağrı sağa sola dönerken acıyı vajina üstü içi 🤦korkuyorum kötü birşey mi diye hatta şimdi bir post açtım benim gibi olan var mı diye 27 haftalıgiz bizde

siyahinci3 evet aynen öyle uzanırken sağa sola dönerken vajina ici ağrıyor 27 haftalıgiz rahim ağzı uzunluğum şükür iyi bu ağrı bugün sabahtan itibaren başladı endişelendim bende kötü bir durum mu diye

Assdf aynen komple vajina içi üstü etrafı ağrıyor kasık ağrısı değil vajina ağrısı bende bugün başladı ihsallah normal bir durumdur Ötüken kalkarken uzanırken sağa sola dönerken ağrı his ediyorum

Bendede oluyor bu durum bir iki haftadır, doktoruma sormuştum kemiklerim zamanla kendini doğuma hazırlar gevşer gibisinden bi cevap verdi zaman zaman böyle hissetmek normalmiş normal yaşantınızda ki ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma geldiğinizde doktorunuza tekrar danışmakta fayda var 🤍

Elvancn aynn yan kısımlar pelvik bölgeleri batma hissi yürüyüş de yapamıyorum bu yüzden iki haftadır başladı bende 32 haftalığım

Bende var Sanki iğne batıyor bikini bölgeme hem içine hem dışında şişlik vardı dışardan geçti ama içten devam ediyor bide adet tarihime yakın diye düşünüyorum ama öyle bir batma hissi var Sanki iğne batıyorlar 20+1 hamileyim şuan bile batıyorlar iğneler sanki 🤭🤭

Böyle icerden vajina içinden batıyor aciyor demi sizlerinde pelvis kemikleri ile alakası olduğunu düşünmüyordum pelvis kemikleri biraz daha yukarıda değilmi

Bende 13 haftaligim bı iki kere oldu arastirdim da rahim gemisledigi büyüdüğü için iç bağlarda gerginlik olabiliyormuş o ağrıda o bağların gerginliğinden olabiliyormuş yürüyüş iyi gelir diye öğrendim ama çok yürümekte yorup iyice arttirabilirmis.