Merhaba hemenn hemen aynı durumu yaşıyoruz canlar,benim de 7+ 3 günlükken kahve leke geldi aşırı karnım ağrıyordu ve kasıklarım korktuk hemen acile gittik henüz kalp atışlarını duymamıştık 1 hfta öncesinde sadece kese ve bebek vardı ,neyse o gün acilde kalp atışı var gayet güzel diyince içime bir rahatlık girdi Elhamdülillah,aynı sizlerin dediği gibi aşırı kabız olmuştum ve biraz ıkınma olmuştu ondan sonra geldi leke ,doktora da söyledim progestsn verdi ama daha önce 4 kaybımda hiç işe yaramadı içtikse sersemleştim ayakta duramaz hale gelmiştim,hocam başka ilaç yok mu dedim DUPHOSTAN verdi içtiğim gün hamdolsun lekekenme geçti 1 hafta kullan dedi cuma günü bitecek bu ilaçta çok uyku getiriyor ama en azından işe yarıyor çok uzattım kusura bakmayın,şimdi 8 +2 günlük aşırı mide bulantım ,öğürtü ve ağızda berbat bir tat var ve aşırı acıkma ve tiksinme , şikayet değil geçecek bu günler Allahımın izniyle, hayırlı Kandiller dualarda buluşmak dileğiyle 🤲 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❣️🤲