• Gebelik
  • Kabızlığın yan etkisi mi? 😣

momlife_7 demir/kan ilaci kullaniyorsaniz markasini degistirin beni aylarca o maffetmisti :( fark edip degistirince rahatladim. O donemde birazcik olsun hafifleten tek sey her gun corba icmek bol su icmek. Kuru inci kuru kayisidan sonra ilik su icmek. Bulabilirseniz misir alip hasliyordum sut misir yiyordum o cok iyi geliyordu. Ama tamamen asla gecmiyodu cok sukur farkettim ilacin yaptigini marka degistirdik doktorumla simdi zorlanmiyorum bile. Ozellikle gyneferro sanol cok beter bi ilac insallah o degildir ilaciniz

momlife_7 demir ilaci fena kabiz yapiyor. Cennet hurmasi Trabzon hurmasida diyiliyor onnan yiyorum cok etki yapiyor hemen. Sabahlari ac karna sicak sutte iyidir

momlife_7 Bende de hemoroid var ve demir hapından sonra iyice kabız olup her ıkındığımda makatım yırtıldığı için kanamam olmuştu ve hapı bıraktım gyno ferro sanol kullanmıştım

Babykalamar ya öyle mi bende demir ilacımdan şüpheleniyorum doktora gidince söyleyeceğim ama dediğiniz ilaç değil

gunel91 deneyeceğim evet ya demir ilacı maf etti beni bi ara yine olmuştum şimdi yine başladı kabızlık

Elissa1 aynen bende de kabız olduğum ve ıkıntıgın için bahsurum kanıyor ve karın ağrısı da yapıyor ıkınmaktan bide korkuyorum ya

momlife_7 aaa cidden mi ben gyne ferro sanolla maffoldum. Doktorum gyneferon yazdi boyle bi rahatlik yok anlatamam. Sizede tam tersi kabizlik yapmis🤔 demekki cidden kisiden kisiye degisiyor sizde markasini degistirdin

Babykalamar evet canım bende ilk kullandığım da kabızlık yaptı sonra bi ara durdu şimdi tekrardan başladı hadi diyelim ilaçtan değil başka ne yapar ki kabız ? 😣

momlife_7 ilactanda olabilir buyuk ihtimal gyneferonda size dokunmus. Genelde dokundugunu cok duymadim kime soylesem rahata erdi kabizlik konusunda. Yinede markasini degistirin derim cunku demir kan ilaclari dogumdan sonrada bikac ay kullaniliyor boyle cekmeniz cok zor olur

momlife_7 ben 35 haftaligim. O haftalarda daha cok oluyordu kabizlik cidden ama ben ilaci degisince 2 gunde normale donmustum.

Babykalamar evet haklısınız önümüzde ki ay kontrolüm var o zaman bunu muhakkak soracağım değiştirelim derse değiştiririz

Babykalamar maşallah 🧿 evet bende internetten bu haftalarda oluyormuş sorun belki kullandığım demir ilacından bile değildir

momlife_7 valla ben uzum hoşafı yaptim yarin icmeye baslicam bakalim fayda gorurum inşallah

momlife_7 kuzum ben olsam doktorumu arar degisirdim cunku rahata erdiginde anliyosun perisanlik tam 2 ay eski ilacimi kullanarak maffetmisim kendimi. Senin gibi bende kontrolu beklim felan demistim. Doktorum kizmisti niye rahat etmek varken kendine cektirdin arasana beni diye. Cunku suan kabizligin k si yok. Kendime diyorum 2 ay perisan etmisim kendimi ha geciyo ha gecti diyerek. Ama siz bilirsiniz tabiki🤎