• Gebelik
  • Kalp parlaklığı ve bobrek genislemesi

Merhabalar 22 haftalık hamileyim bugün renkli usg vardı kalpte parlaklık ve bobrekte genişleme varmış ne olduğunu açıklamadı bile doktor çocuk kardiyoloji fetal eko çekecek dedi ne anlama geliyor lütfen bilgisi olan cevaplarmi

Erkek bebeği ise böbrek genişlemesi banada dedi doktor erkek bebeklerinde görülüyor dedi doktorum.

Benim kız, genişleme bizde de var 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah bişey çıkmaz

Fadimeozcan kalpte parlaklık onuda bilmiyorum inanki ama böbrek büyümesi erkek bebeklerinde genelde görüldüğü nü ve erken sünnet olma ihtimali var dedi doktorum. Burdaki annelerede sordum başından geçenler söylediler doğumdan sonra düzeliyormuş. Benim doktorum birde şöyle dedi şimdi böbrek ten dolayı sana işte bebeğin down sendromlu filan derseler dedi aldırış etme biz zaten takibini burda yapıyoruz onlar herşeyi söylerler dedi. Bu arada Doktorum özel hastanede. Bende detaylı ultrasona araştırma hastanesine gidecektim ordakiler de derlermiş zaten. Ama vazgeçtim burda başka bir özel kliniği olan bir doktora gideceğim inşallah detaylı ultrason için. Sen her denilene bakma istersen bı doktora daha görün yani detaylı ultrason için. Bu arada devletteki yaptırdın detaylı ultrasonu.

Farah34 vallahi canım doğumdan sonra düzeliyormuş. inşallah sağ Salim doğar bebişlerimiz Rabbim şafi adıyla şifa nasip eylesin

Fadimeozcan kalpte parlaklık var benım kızımdada detaylıda cok guzel acıkladılar ıcımı rahatlattılar hıcte oyle detal eko cekılmedı 1.5yasında kızım sapasaglam

Annemommm işte açıklamaları lazım bazı doktorlar insanları karamsarlığa düşürüyorlar resmen

Fadimeozcan dogumdan sonra muhtemel düzeliyor. doğmdan sonra böbrek usg bir de eko çekilmesi lazıö bebeğe, unutmayın takibi önemli

Ebru_turk devlette yaptırdım canım yapanda radyoloji uzmanı zaten. Beni çocuk kardiyolojiye sevk etti fetal eko için ben hemen perinatolojiye randevu aldım içimin rahat etmesi için

Ebru_turk inanki hiç bisey demedi bebegin yüzünü doktor görmemiş kalpte parlaklık bobrekte genişleme var dedi hocam ne demek dedim şimdi fetal eko çek birdahaki visitede konuşuruz dedi. Birdahaki visitede 25 subat ölme eşeğim bahar gelsin

Fadimeozcan Bende detaylı ultrason için randevu aldım araştırma hastanesine ama doktorları içeriye eşini almazlar mış böyle karamsarda konusurlarmis heralde doktorum dediki bana sana böbreğindeki genişlemeden dolayı down sendromlu filan derseler aldırış etme dedi . Bende burda özel kliniği olan doktordan randevu aldım. Kız kardeşim de o doktora gitmişti bildiğim için ona aldım. Araştırma hastanesinde 400 TL ücret veriyormuş sun bu doktora 500 hem eşimde benimle birlikte içeri gelip bebeğimizi görebiliyor yani.

Fadimeozcan vallahi canım benim herşeyini sana söylemesi gerekiyordu diye biliyorum yani seninde bebeğinin yüzünü ellerini ayaklarını her şeyini görmen lazim diye biliyorum ayrıntılı ultrason öyle oluyor sanki. Rabbim şifa versin inşallah sağ Salim kucaklarimiza alırız inşallah.

Fadimeozcan 18 haftafa ogrendim canim bende doktor kayda deger bir durum degil dogumda gecer dedi 30. Cu haftalarda gecmisti suan 3.5 aylik oglusum🥰