Anaaam yok mu başka doğuracaaak 🤪🤪
30 Ocak Anneleri💛💛
Beyzanurrr Benim yarın belli olacak sezeryan günüm bana sorarsa cumartesi yada pazartesi isterim ☺️
İkinci sezeryan mı sizinde ben çok fazla heyecanlıyım 🤩
Var var bnm 37+5 sezeryan olucam pazartesi 30 ocak annesiyim normalde şubat 8di tansıyon ve şekerden dolayı alck doktorumuz yalnız değilsn❤️🤲
Seydacavdarr Ayyy ne güzel yaaa benimki 20 şubatta doluyor kendi doğum günüme denk gelmesini isterdim valla 😂
Beyzanurrr amin kuzum
40+6olduk an itibari ile cuma gunu 41 oluyoruz suni ile dogum basliyacak sancim yok acil. A 1 cm dualariniza talibim kizlar cok korkuyorum 2. Dogumum vede
Tahmının doğum 30 Ocak benımde ama herhalde biz günümüzü geçeceğiz gibi gelıyo 🥰 saglıkla alın ınsAllah kucagınıza ❤️
Beyzanurrr 30 değilde 31 var olur mu😂 31inde bizim de sezeryan günümüz sabah 8 buçukta inşallah sağlıkla atlatalim alalım kucaklarimiza inşallah 😻
Aygul_8403 Ayy güzel doğumlar olsun inşallah 🤲🏻 Sağ salim kucağınıza alın bebeğinizii 💛
Aylin355 Benim de oğlum 23 Mart doğumlu bacısı da 23 Ocak doğsun çok isterdim 😅 her istediğimiz olmuyor işte 😅😅
Beyzanurrr Amin c0mlemzde inşallah cnm
Defneninannesi- Maşallah benim oğlum da 41+2 de sezeryanla doğdu. Açılmam ve sancım yoktu üst çatımda dardı bebeğin kolu takılır vs dedi doktorum hiç riske atamadık. Sağ salim alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Doğumda kendimle beraber tüm anne adaylarına dua edicem inşallah 🧡
Zehra-11 Nazlı bebişlerimiz 🧡 amiin inşallah tüm bekleyen anneler sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına 🧡
Blr1 Olur bacım olur niye olmasıın 😅 Amiin inşallah doğum hikayeni bekliyoruum 💛
Beyzanurrr Aiiiyy Amiinn bende 30 ocakların hikâyelerini bekliyorum heyecanla😂😻
Beyzanurrr benim sanco acilma yok ama catim gayet guzelmis bakalim nasil olacak surec inslalah hayirlica bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Beyzanurrr benimde pazartesi sabah 7.45 de..uc normal dogumum var bu sefer sezaryen olcam baglatacam diye…biraz karışık duygular içerisindeyim…korkuda var..saglikla alalim bebisleri ins kucagimiza
Benim de pazartesi günü 41/0 oluyor bugün kontrolüm var doktor pazartesi yatış ister diye düşünüyorum