NobleMom oskanmeloo_24 alakası yok canım. Benim kızımda çok bulantım olmamıştı. Bunda da henüz başlamadı bilmiyorum🙂 ama kız kardeşimin bir kızı bir oğlu var. İkisindede dört ay boyunca deli gibi kustu kız yaaa. İkisinde de çok ağırdı. Cinsiyetle alakası yok yani 🙂
NobleMom annevehamile İnşallah burada ki herkes bebeğini görür ve minik kalbini dinler ❤️ Hayırlı kandiller canım 🌹
NobleMom Karenim13 Maaşallah Allah bağışlasın 🙂 bende 32 oldum. Dört buçuk yaşında bi kızım var buda ikinci olcak inşallah 🙂 Çoookkkk Aminn diyorum 🙂❤️🌹
Karenim13 NobleMom maşallah çok iyi yapmışsın 4.5 yas güzel bir yaş…Ben baya ara verdim.dahada verecektim benim kizi kandiramadim artık.rabbimin izniyle zamanlar çok çabuk sikintisz geçsin insallh
Asyos34 NobleMom 400 cıktı beta 1000 olmadan görunmez dedi doktorum bakalım mide bulantısı baş dönmesi bütün belirtiler var 😒😒
NobleMom mother2 Şekerim her hamilelik farklı oluyor işte 🙂 ilkiyle aynı olsaydı sanırım ikinci çocuğa cesaret edemezdim 🙈😂
NobleMom Hkarya Kız deme öyle aman aman 😂😂 kızımda da geç başladı bulamtılarım ama öncreden sinyallerini vermişti tiksinme felan olmuştu öncesinde. Ondan sonra başlamıştı bulantılar. Bunda hiçbişey olmayınca ümitlendim 🙂🙈 İnşallah böyle gider sus sus 🤭
ErhanKubra NobleMom aynen hatta adetim bittikten bir hafta sonra belirtilerim başladı inşallah inşallah 😊
esmerella37 siyahinciii ay bende hamilemiyim bilmiyorum ama 10 gundur ishalim bgun adet gunum olmadım dha 3-4 gundur ara ara kasık agrılarım var
Seyma_erkan27 senaaltinsoy1 inşallah canım bana fayda etmedi sabah akşam içme. Şuan gece 2 tane içiyorum ama yinede oluyor bulantım 🥺🤲
Sedack NobleMom 5+5 im tek sıkıntım arada kasıklarıma bıcak gibi sızlama giriyor😂 bide sanırım kabızlık başlayacak
NobleMom Mommy99 genelde max 12. haftada bitiyor ama herkeste farklı olur tabiki. Daha erken ve daha geçte olabilir. İnşallah uzun sürmez 🙏🏻🌸