Tucemsiiii Minikcikk34 bizde aynı canım doktor ben görüyorum kalp atışını dedi ama cihaz algılamıyor dedi
busrasss1 NobleMom acikcas8 bitt8 mi bitmedi mi bilmiyorum sehir degistirdim kesildi umarim evime donunce baslamaz
Tgba123 Minikcikk34 çok sevindim canım bende 15 gün beklemek istemiyorum şuan 6+2 gitmek istiyorum 5 gün sonra inşallah
NobleMom FatmaErdur Amin canım inşallah 🤲🏻 kayıplarını düşünüp korkutma kendini rahat olmaya çalış 🙏🏻🌸
LeylaKadir Kese göründükten ne kadar zaman sonra bebek görünüyor? Siz kese ve bebeği ne kadar zaman aralığında gordunuz?
NobleMom LeylaKadir kızımda 5 haftalıkken keseyi görmüştüm 6. haftamın sonlarına doğruda bebek ve kalp atışlarını duymuştum. Herkeste farklı oluyor haftalar
gulsahklkn NobleMom 7+4 üm geçen haftaki gibi bulantı kusma yok iştahsızlık var ama inşallah ilerleyen zamanda yeniden başlamaz ☺️ bu aralar baş dönmem oluyo bide şekerim veya tansiyonum düşüyor sanırım baygınlık hissi geliyo ☺️
NobleMom Omrum2020- İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin de hamilelikleri 🙏🏻🌸 Seninkide düzelir canım takma kafana 🌹
gzlkzmbilg 6+2 deyim henüz doktora gitmedim aşırı bulantım ve kusmam var hiç bir şey yiyemiyorum çok kötüyüm ilk gebeliğim
Busratanercan NobleMom benimde 7+5 bel ağrım çok var midem bulanıyor ama kusacak gibi değil ilk hamileliğim 1 şubata randevum var heyecanlıyım kalp atışı için sağlıkla gelsinler bebişler ❤️
NobleMom Aasli-342874 İnşallah düzelir canım 🌸 benim kardeşiminde vardı progestan kullandı hiç sorun olmadan doğurdu. Merak etme ❤️
NobleMom DevraNR1119 onu ben de yaşadım yaa daha yeni yeni toparlıyorum. Hemde influenza oldum ben. İlaçta kullanamıyoruz çok zor oluyor. Allah şifa versin sizede 🌸
NobleMom GBergun94 kızımda o haftalarda duymuştum bende 🙂 geç döllenme değilse eğer duyarsınız muhtemelen 🙂