FatmaErdur Songulen çok şükür kalp atışını duydum doktorum kan sulandırıcı iğne ve düşük önleyici hap verdi
Betul558 Busracft evet canım teşekkür ederim 2 hafta sonra kalp atımını dinlemek için randevu aldık Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en sağlıkla şekilde nasip etsin 🙏🙏🙏
Lelizcim Bende bugun tam 5 haftalik oldum ve pazartesi günü keseyi gorduk kalp atisi icin 15 gun sonra gel dedi sizce daha erken duyulma ihtimali var mı? Ayrica belirtilerim kasik agrisi gogus hassasiyeti ve ara ara tiksinme :)
tatliheyecanim02 NobleMom keseyi gördük dun kan verdim 2561 çıktı değerim hersey yolunda cok şükür 🤲🤗
NobleMom tatliheyecanim02 yaa çok sevindim senin adına canım benim darısı kalp atışlarına ve doğumuna olsun 🥰🤲🏻
Sibel_72 FatmaErdur canım benımde 2 düşüğüm var tam 30 gün oldu hala sonuç çıkmadı suan 3 haftalık hamileyim senın ne kadar sonra çıktı sonucun iğne verdi mi doktor
FatmaErdur Sibel_72 sonucum 2 ay sonra çıktı devlet hastanesi gerek duymadı iğneye ama ben özele gittim o enox iğne başlattı