NobleMom 555eeee67 canım onu doktoruna sor acilen. Buradan hiç birşey söyleyemeyiz önemli bir konu 🙏🏻🌸
NobleMom edadm kimyasal gebelik canım malesef 😕 En yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah 🙏🏻🌸
Hesme NobleMom şuan ben de ilaç kullanıyorum ama tedirginlik oluyor illaki inşallah hemen düşer. Teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için🌸
Hesme edadm kimyasal gebelik galiba canım. Ama üzülme ben de ilk gebeliğimi kimyasal gebelik olarak tecrübe ettim 2 ay sonra tekrar hamile kaldım
edadm Hesme canım geçen ayki kimyasal gebeliğimden sonra bu ay tekrar gebeyim çok şükür 🙏 aslında içim çok rahat hissediyorum bu bebek benimle kalıp bu uzun süreci benimle birlikte geçirecek 🥰 yine de korkularım yok değil. ne önerirsin bu süreçte
Dnzglsm_123 Asya92 benim de sol kasığım ağrıyor hep. 7+6 günlük oldum şu an. Şubat 2′de benim de randevum var.
FatmaErdur Songulen yarın özele randevu aldım inşallah görürüm yarın da göremezsem Şubat 10 da tekrar randevum var inşallah görürüm
555eeee67 Kizlar yemek yiyemiyorum bir az yiyip hemen doyuyorum kaynanam çokk ısrar ediyor ye deye çocuk zayif olacaq falan kimdese böyle oluyomu
FatmaErdur Songulen çok şükür kalp atışını duydum doktorum kan sulandırıcı iğne ve düşük önleyici hap verdi
cerenakgl NobleMom 11+4 olduk. Hâlâ çok rahat geçiyor çok şükür. Cinsiyet için kaçıncı haftada gitmeliyim sizce
NobleMom cerenakgl bebişlerin cinsel organ oluşumları 12. haftada başlıyor. Ama en net sonucu 16. haftada alırsınız. 12. haftadan sonra kesin söylemez ama tahminde bulunabilir doktorunuz
555eeee67 Alparslanim29 kaç haftaliksin canm birden öyle bir iştah geliyo kii yiyorum birden tıkda yok 8 haftaya getdim bu gun