Birannebirkiz berivan_12 yiyebilirsin istedin herşeyi ye kilo kilo yemiceksin sonuçta birşey olmuyor bende hamileyken çok yerdim
berivan_12 Mire ah ah pahalı olmasaydı birsürü yerdik aklına çok getirme sakın yiyemediğin zaman insanın yüreği yanıyor resmen kendimden biliyorum illa yicem😂hatta eşim bana her hafta çiğköfte almaktan bıkmış artık söyleyince duymazdan geliyor😂
yanlisanlamaama berivan_12 etsizse sürekli yemezseniz sorun olmaz ama yeşillikleri evde kendiniz yıkayın dışardakilerin çoğu yıkanmamış oluyor
BirHatun berivan_12 Etsiz olduktan sonra bence tek zararı sana gaz yapar bulgurdan ve acıdan dolayı 😁
Mire berivan_12 yaa kıyamam sende canın onu istediğinde hemen başka işlerle uğraş hamilelik zor ama Allah isteyen herkese nasip etsin tatlı zorluklar
berivan_12 Vusaleeee 1 tane tadımlık yersem 5-6 tane daha yemek isterim kesmiyo tadımlık 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️Benim bebiş tombul olcak anlaşılan 😆😂
Nurkcy berivan_12 Ben yiyorum valla bi oturuşta 500 gr. Bol limon sıkıp, 🤤 Aklıma düştü bak yarın yiyim bari 😃
berivan_12 Nurkcy çiğköfte yemeden hamilelik mi olur Muş 😂en azından kilosu 2 bin TL olan erik yemiyoruz😂o da mecburiyetten 🤦🏻♀️😂