berivan_12 Kızlar 14 haftalık gebeyim sürekli çiğköfte aşeriyorum etsiz olduğundan emin olduğum bi yerden alıyorum ama internette her türlüsü zararlı yazıyo sizce bi daha tüketmeli miyim?
Tubatgn berivan_12 Biraz önce evde kendim yapıp yedim Ne gibi zararı olabilir etsiz çiğköftenin her gün yemiyoruz ve hamileyiz hasta değiliz. Abartmadan yiyebilirsiniz 🌺
Eldgrn berivan_12 Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
berivan_12 Tubatgn teşekkür ediyorum etli yada etsiz çiğköfte düşüşe ve enfeksiyona neden olur diyorlar o yüzden sormak istedim 😊🥰
Armess_loya berivan_12 kıız berivan moderatöre trip mi attın sen😬 tabiki başlığa mudahale edecek yiyecekler aleni yazılmaz çünkü… Soruna gelince YENİR ETSİZSE YEŞİLİK TEMİZSE YENÜRRRRRR KIZ KISIR YEMİYORMUSUN SEN😬❤️😉
berivan_12 Vusaleeee yaa çok tatlısınız 🙈bende canımın istediğini yiyorum ama internet yazıları çok hayal kırıklığı yapıyor😆🥰
ddilaraas Az önce bisssürü yedım suan hazımsızlığını cekerken gördüm bunu😂😂 ye koz hıccbır sey olmıyo
berivan_12 ddilaraas benimde karnıma minik bi ağrı girdi dedim acaba çiğköfte yüzünde mi oldu 🤦🏻♀️😆😆
berivan_12 Armess_loya evet yiyorum canım ama çiğköfte biraz değişik yapılıyor ve insternetteki yazılar korkuttu biraz🥰moderatör olduğunu bilmiyordum her paylaşımımı başlığı değiştiriyor😂
Armess_loya berivan_12 İnternetde her denilene inanma sağlam adamı kanser eder😬 Allah seni ne yapmasın başlık değiştirenler modlar oluyor kadına atarlanınca Bi gülesim geldi yaaa Allah iyiliğini versin 😂😂😂🌸