Hilalebrar maşallah canım bende 1 ay kullandim bu ay bidaha siparis ettim henuz bir gelisme yok ama bunu duyunca umutlandım tesekkur ederim🌸

Papatyaseverrr_ umudunu sakin kaybetme bende dedimki tamam artık olmayack benim nasibimde 1 tane çocuk varmış dedim çok şükür bı tane 8 yaşında kızım vardı ama insan kardeşi olmasını da çok istiyor gerçekten. Ama ümidimi kesmistim olacağına ihtimal bile vermiyordum en azından adetim bari düzne girsin diye bı umut hemde olursa bı ihtimalde olsa hamile kalabilirsem diye 4 kutu kullandım sonra adet olmadım galiba yine düzensizlik başladı dedim hatta sağlık ocağına adet söktürücü almak ici. Gittim kan verdim ertesi gün öğrendim ki hamileymisim. Pko olduğu için adet olmak istiyorsan doğum kontril hapı kullan dediler kısırlık bölümüne yönlendirdiler rahim filmlerine bile girdim ama hiç bı şekilde olamadı taaki c life kullanana kadar haplarla regl oluyordum

Papatyaseverrr_ inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah. Rabbimin verme muradı olunca imkansız herşey oluyor dualarımdasiniz her çocuk hasretiyle yanıp tutsam bütün kadınlar ❤️

Papatyaseverrr_ amin Allah razı olsun hepimizin evladı hayırlı evlat olsun inşallah. bende kızımın yalnız kalmasindan çok korkuyordum çok şükür rabbim yalnız koymadi şimdi ikinci kızım geliyor nasip olursa sizin tek sorununuz pko mu

Hilalebrar verene bin şükür darısı bana inşallah bendede birtek pko var tiroit var ama o gebelige engel degil kilo aldim biraz adetlerm bozuldu 6 aydid korunmuyoruz helnuz gebelik yok inşallah banada sifa olur

Papatyaseverrr_ ben ilk kızımdan 1 2 yıl sonra korunmayı bıraktım benim en büyük hatam ilk doğum sonrası üç aylık korunma iğnesi olmadı onu olduktsn sonra bütün vücut dengem alt üst oldu sonra pko çıktı 6yil sonra ancak hamile kalabildim. Rahim filmine de girdim aşılamada yaptırdım hiç biri olmadı inşallah clife sizede şifa olur en kısa zamanda kızınıza bı kardeş gelir.❤️ Rabbim bu mübarek gunler hürmetine gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin insallah

bir yıl sonra

Hilalebrar ay gerçekten umut oluyorsunuz ne kadar kullandıınız ve şikayetiniz nedir