Aksuuu__ Efnanefnan yok benim hiç adet ağrısı gibi değil bi giriyor 10 saniye falan batma oluyor geçiyor sonra sol tarafım özellikle
twinsmom_ Bseucr benimde 18 ocakta yapıldı aşılamam 2 gündür benimde göğüs hassasiyetim var umarım gebeliğin işaretidir bu 😇
Bseucr Efnanefnan ilki tutmamıştı çok şükür ikincide hamile kaldım 200 ile öğrendim dün adetime daha vardı dayanamamıştım
Kymetnur Efnanefnan ben de 2. Aşılamamı oluyorum Şuan iğney vuruyorum yumurtlamayı takip ediyor doktor. Yarın kontrolüm var. İnşallah büyümüştür kistleşmeden de bu sefer nasip olur ❤️🤲🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️
Turgutaykader Benim ilk asilamam tuttu fakat kalbi durdu simdi ikinci asilama icin hazırlanıyoruz dua edermisiniz
Aksuuu__ Turgutaykader Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kucağımızı boş bırakmasına İlkinde belirtileriniz nasıldı kasık ağrısı yaşadınızmı benim 5.günğm bazen çok kısa süreli kasık ağrım oluyor
Turgutaykader Aksuuu__ agri cok az oluyordu belirti aramadim gunum gecince test verdim.avakado yedim surekli dinlendim stres yapmayin coo zor biliyorum ama rabbim ol derse oluyor
twinsmom_ Aksuuu__ kasık ağrısı benimde oluyor aşılama yapıldığı günden beri ara ara sancı giriyor kasıklarıma çatlatma iğnesinden kaynaklı sanırım bugün 7. Gün göğüs hassasiyetim ve nadir kasık ağrısı var
Aksuuu__ twinsmom_ gögüs hassasiyetim yok fakat kasıklarıma ara ara ağrı giriyor çok şiddetli değil uzun süreli de değil internette ağrı olmaması gerektiği yazıyor gebelik belirtisi olduğunu söylüyor
twinsmom_ Aksuuu__ hiç bilmiyorum benim aşılamadan sonra başladı ara ara oluyor sancım ilk kez aşılama yaptırdım tam emin olamıyorum belirti mi normal mi diye 😇
Aksuuu__ twinsmom_ evet benimde aşılamadan sonra oldu bu ağrı kasıkların ağrıması gebelik belirtisi herhalde bende ilk kez yaptım bilmiyorum 😊
zey35 Aksuuu__ valla canım şuan sol kasıgımda belime vuran sızlama şişkinlik var birde bugün sol kasıgımda böle seğirme tarzı birşey yaşadım nedendir bilmiyorum 🙈