Kymetnur Efnanefnan ben de 2. Aşılamamı oluyorum Şuan iğney vuruyorum yumurtlamayı takip ediyor doktor. Yarın kontrolüm var. İnşallah büyümüştür kistleşmeden de bu sefer nasip olur ❤️🤲🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️
Efnanefnan Seray_ canim anasayfada sol üstte üst üste çizgi olan yer varya oraya tıkla resim yükle yazıyor ordan
Aksuuu__ 21 ocakta aşılama yaptım bugün 5.günüm ara ara kasık ağrılarım oluyor ama çok kısa sürüyor neden kaynaklanıyor acaba
twinsmom_ Aksuuu__ kasık ağrısı benimde oluyor aşılama yapıldığı günden beri ara ara sancı giriyor kasıklarıma çatlatma iğnesinden kaynaklı sanırım bugün 7. Gün göğüs hassasiyetim ve nadir kasık ağrısı var
Efnanefnan Aksuuu__ benim kızım var 8yasinda kardeşi olsun istiyoruz aşılama yaptırdım ama tutmadı adeti mi oldum
Bseucr 13 Ocak ikinci aşılamam adet olacakmışım gibi sancım var normalde göğüs hassasiyeti olmaz adet döneminde bile ama bu kez var. Yormak da istemiyor insan. Rabbim kimseye aratmasın
twinsmom_ Bseucr benimde 18 ocakta yapıldı aşılamam 2 gündür benimde göğüs hassasiyetim var umarım gebeliğin işaretidir bu 😇