Selam, iyi akşamlar bir sorum olacak tecrübeli annelere ya da bilgisi olan annelere ek gıda döneminde dışarı filan çıkarken bebeğiniz için ne gibi atıştırmalıklar veriyorsunuz neler yapılabilir bakıyorum netten ama hep sütlü yoğurtlu şeyler kızımın süt alerjisi var onları veremiyorum şaşırdım kaldım 🙄
Ek gıda öneri lütfen
Kelebekk-0307 sebze püresi meyve püresi yumurta fallan veriyorum ben oğluma
sevimlikek gezmede de mi ? Arkadaşımla alışverişe gideceğiz avm ye orda yumurta veremem mesela bir de kizim 10 aylık su an püre dönemini geçtik böyle eline atıştırmalık vs gibi şeyler oluyor mu acaba onu merak ettim kendi yesin oyalansin diye
Kelebekk-0307 ben dışarıda pek vermiuordum havadan toz vs geliyor diye saati gelince veriyordum
Doğal meyve püreleri var hipp falan e bebekte, böyle kendi çekiyor hoşlarına gidiyor huzursuz olunca onlardan veriyordum, normal meyve verebilirsiniz
Evden de o gün ne yiyorsa onu goturuyordum
Dark teşekkür ederim pürelere bakayım o zaman. Benim kızım surekli oylanacak birsey istiyor ağzı boş durunca bana sarıyor o yüzden iyi olur diye düşündüm hem emziremem uzun süre acikir filan diye
Kelebekk-0307 ben oğlumun elline salatalık havuç 🥕 be elma silip veriyorum öyle oyalanıyor dışarda da
Kelebekk-0307 bebek odaları var zaten saatinde emzirirsiniz, o yönden sorun olmaz
Evet o püreleri seviyorlar, minik atıştırmalıklar falan da var orda kutuda bebekler için gene yedek olarak onlardan alabilirsiniz
Kelebekk-0307 bitkisel süt kullanabilirsin canım biliyorum pek ekonomik değil ama malum şu devirde her şey pahalı.Kendin evde kurabiye,kraker tarzı şeyler yapabilirsin.