Minnosuveannisi Umutdeniz olağanüstü iyi melek diyebilirim bi arkadaşım Sezeryan oldu 1 günde kalktı maşallah eli çok hafif çok ilgili ne zaman ararsa ara açar ❤️🙏🏼
Minnosuveannisi Umutdeniz forum yaşam da kuzenim yattı 3 gün kaldı Sezeryan oldu toplam 3.000 lira paralarını aldılar çok saçma bi hastane bence
Gulcag Elalina merhaba bende 26 haftalığım göçmende oturuyorum 😇 forum yaşam Himmet Özdemir’e gidiyorum dönem dönemde Can Tekin İskender’e gidiyorum 😇 İlk gebeliğim 😍
gizemss Gulcag Yakınmış haftalarımız 😊 Alışveriş yapıp kıyafetlerini görünce artık gelse diye iç çekiyorum ben 😊
Gulcag gizemss aynen kuzum eşim daha çok istiyor 😂 yeter artık doğsun da sevelim diyor 🙄 böyle diye diye 7 aylık çıkacak bak diyorum benim için sorun yok diyor 😂 tabi ki sana sıkıntı yok çoçuğumla bana var 😂
Linaela En minik bence benım 7 haftalık olduk bugün 3.bebişimolacak ıki kızım var 11 2 buçuk yaslarında
Pandolika Linaela kız gibi dedi 5 kasımda randevum var o zaman kesin söylerim dedi. Tabi minnoşumuz gösterirse
Linaela Foto koyulsa yollardım geçen gün kontrole gittgmde Arzu hanım kuzımla foto çekildi hikaye atmıstı