Reflü yatağı ne kadar gerekli alanlar var mı ? Bazıları al diyor bazıları gereksiz diyor tecrübeliler yardım edebilir mi

K2-C2 ben daha dogum yapmadim ama kidste tecrubeli annelere sordugumda en gerekli neler diye gelen yorumlarin cogunda reflu yatagi vardi☺️🤌

Ben kızımda kullandım kafam rahat oldu kusması filan olmadı. Ama 3 ay kullanıyor kısa süre

K2-C2 çoğu kişi alınması gerekiyor dediği için bende aldım ama çok fazla para verip pahalı birşey almanıza gerek yok bence e bebekte uygun fiyatlı ürünler var oraya bakabilirsiniz

Yaşadığım ilçede e bebek yok da internetten alan varsa linkini atabilir mi

K2-C2 küçük kızım çok kusardi o yüzden bu gebeligimde aldım gerekli olduğunu düşünüyorum

K2-C2 11 aylık kızım var ve işime enn çok yarayanlardan en başında o vardı ve 7-8 aylığa kadr reflü yatağıyla yattı

K2-C2 gecenlerde bir gebelik okuluna katildim ayni soruyu hemsireye sordum . Kendisi kullanildiginda rahat edildigini soyledi hatga iki tur reflu yatagi var biliosunuz biri ana rahmine benzeyen biri egimli olan . Egimli olani omerdi ve dogum katlarini gezip baktogimizda dogumdan sonra bebegi size getirdikleri yatakda bu sekilde egimli kullanildigi gosterdiler