Antalya’da doğum ücretleri güncel
elifcicek_07 merhaba canım kaç haftalıksın
Ozzlemhakann 25 haftalığız
elifcicek_07 haftaya bende gidicem ilkin beye ilk randevum. Nasıl iyimi.
Ozzlemhakann Google mutluluk yazın sonuç ilkin bey çıkar öyle iyi bir adam çok iyi tercih gerçekten hayırlısı olsun inşallah çok sevecen çok iyi niyetli çok anlayışlı bir doktor siz sormadan testlerinizi sorar söyler çok alakalı bir doktor ve üstelik o kadar yoğun ki ona rağmen insana sanki tek müşterisi hastası sizmişsiniz gibi hissettiriyor
elifcicek_07 bende şuan Antalya eğitim araştırmaya gidiyorum kadın iyi biri ama eşimi içeriye bile almıyor 8 haftalığım eşimde görmek istiyor ama izin vermiyor uygun fiyatlı bir yer bulamamıştım sizin dediğiniz yerde normal muayene ücreti nedir acaba
Beti_07 eğitim araştırma çok kalabalık ve hijyen değil ben Allah düşürmesin ama Kepeze ve eğitim araştırmaya bebek için gitmem sigortadan bahsetmiyorum bile. Tıp fakültesine gidiyorum Mahmut İlkin Yeral doktorumun ismi muayenelere 244 tl ödüyorum diğer testlere ücret ödemedim kayıplarımız olduğu için ikili üçlü tarama yaptırmadık zaten ama onlarda ücretsiz fetal dna testi yaptırdık. 22. Haftada yine hastanenin özel perinatoloji bölümünde Cem beye organ taraması yaptırdım 700 lira bu ikisi dışında hiç para ödemedim. İlla özel öğretim üyesi olacak diye bir şart yok eğer durumunuz normalse normal polikliniklerde çok temiz ve ilgililer diye duydum. biz zaten memoriale gidiyorduk testlerimizi tıpta yaptılar o şekilde tanıştım ilkin beyle Allah razı olsun memorialdaki gibi sana kul köle olmuyorlar ama gerek var mı aldığım hizmet güzel doktorum kaliteli alanında uzman biraz sıra beklemek beni yormaz derdimizi ilkin hocadan başkası çözememişti.
elifcicek_07 çok saol canım teşekkür ederim içimi rahatlattın
Ozzlemhakann rica ederim randevularımız kesişir denk geliriz inşallah
elifcicek_07 inşallah canım ben hafta ya çarşamba gidicem
elifcicek_07 çok teşekkür ederim açıklaman için ben google’a tıp fakültesi yazınca Akdeniz tıp fakültesi çıkıyor oradan alacağım randevu dimi
Beti_07 evet ordan isterseniz normal poliklinik randevusu isterseniz öğretim üyesi randevusu alıyorsunuz
Beti_07 evet elbette :)
elifcicek_07 ayın 17sine aldım randevu, hayırlısı olsun inşallah umarım senin gibi memnun kalırım bende 🤰🏻💖
elifcicek_07 muayene de eş alınıyor mu acaba
elifcicek_07 şelale tıp fakultesimi 1500 bende oraya gidcim de
- Düzenlendi
Ruken_07akkus orası şelale tıp merkezi tıp fakültesi değil
Beti_07 benim de 15 inde :)
- Düzenlendi
elifcicek_07 15i doluydu maalesef keşke karşılaşabilseydik :)