İki ayda bir zam geldiği yönünde duyumlar aldım. Güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilir mi? Önceden anlaşma yapılabiliyor mu?

1 ay önce anadolu hast 10 bin dedi vitale hastansi 5 bin dedi

Ben özel bi klinikte muayene oluyorum. Doktorun vitale ile anlaşması varmış 15 bin paket ücreti dedi bugün. Yakın zamanda tekrar zam beklediklerini söyledi

Medstar topçular güncel 9.500 tl doğum hamileliğimin başında sorduğumuzda 7.250 dedilerdi 🙂

Vitale güncel 8500

elifcicek_07 ben de sezeryan istiyorum simdi 30. Haftadayiz gidersem sezeryani kabul ederler mi acaba. Devlet kabul etmiyor çünkü sezeryani. Bi bilginiz var mı bu konu hakkinda. Birde randevu icin orayi mi arayip kadin dogum icin gun alicam. Cok soru sordum kusura bakmayın 😥

Damardidem07 estağfurullah doktoruma giden herkes beni çok mutlu eder onu çok seviyorum normal kadın doğum polikliniğine giderseniz muayeneler ücretsiz ama benim doktorum gibi özel profesöre giderseniz 244 lira testler tahliller ücretsiz doktorum normal doğum taraftarı ama derseniz hocam sezaryen istiyorum diye sanmıyorum sizi geri çevirmez. Randevu için tıp fakültesi Antalya randevu yazarsanız Google çıkıyor randevuya tıklayıp normal poliklinik yada özel öğretim üyesi diyorsunuz ordan doktor seçip uygun tarihe randevu alıyorsunuz. Bir randevudan çıktıktan sonra diğer randevuyu hemen almanızı öneririm öğretim üyelerine randevu saat 1 den sonra başlıyor ve haftanın her günü randevu yok sanırım sadece 3 gün yani benim doktorum öyle ama dediğim gibi poliklinik randevusu alırsanız ona kolay bulursunuz. Gerçekten ilkin hocayı tavsiye ederim her muayenem dediğim gibi tarama muayenesi tadında en az 20 dk ultrason kontrolü ile geçiyor çok ilgili cihazları çok yeni