Kızlar nişan geldikten sonra neler yaptınız sancınız arttı mı ne zaman doğum oldu
Nişan gelmesi
Limonsekeri gece lavaboya gittim nisanimin geldigini gordum. Doktora gittim sabah dogumun baslamiş. Bugünde gelebilir, yarın veya bir hafta sonrada olabilir dedi. Benim 1 gun sonra gece sancilarim basladi. Suyum gelmedigi için sancimi cektim yuruyus yaptim. Annemler yoldalar diye eve gidip yemek yapmistim.😅 Yemek yedikten sonrada sancilar sıklaştı 3 dkya bir düstü. Istifra ettim. Sıcak duş aldım doktora gittik. Ebe tam acilma var dedi. 2 saat icinde dogum oldu. Ben ıkınırken cok zorlanmistim. Oglum aimdi 16 aylik 4 aylikda 2. Oğluşum yolda.Cok uzun anlattim. Allah herkesin yardımcısı olsun
Limonsekeri benim sancımdan sonra gelmişti zaten dogum başlamıştı o sırada geldi ama bazıları 1 haftaya doğuruyormuş bazıları sabaha doğuruyormuş doğumun yakın olduğunun habercisi
Ceylankumsal benim dün nişanım geldi ama sancı veya su gelmesi yok daha bekliyorum
Limonsekeri dogum yaptinmi
Ceylankumsal hayır canım hala beklemedeyim 37+6 olduk nazlı kızım gelmek istemiyor galiba 🤗