Merhaba arkadaşlar, hastane çantamızı hazırlıyoruz ancak içerisine ne olur ne olmaz sezeryan sonrası sütüm hemen gelmezse diye çevremdeki herkesin önerisiyle mama da koymayı düşünüyorum. Yenidoğan için en uygun en güzel içerikli mama hangisidir, bu konuda tecrübeli annelerden bilgi almak isterim 🙏🏻
Yenidoğan için mama?
Ben Aptamil maması aldım ,en küçük gramaj almaya çalıştım.en küçük gramaj almamın sebebi de belki kusar başka mamaya geçerim ilerleyen zamanda diye .
tsmmst sma aldım yenidoğan küçük paket anne sütüne yakın gaz az yapıyor Aptamil yeğenimde kullandık çok gaz yapıyor ve sadece bebekleri şişiriyor kullanan herkesin bebeği çevremdekiler pişik durumda
HIPP aldm yenidogan hemşiresi arkadasım önerdi en doğalı diye doktorlar onu öneriyomuş hep
Bence ihtiyaç halimde almanız da fayda var , öyle bir durumda hastane bebeğe mama veriyor
Nursemother en küçük gramaj almak mantıklıymış hiç o yönden bakmamıştım, teşekkürler 🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 bunu merak ediyordum, haklısınız ihtyaç halinde hemen eşimi gönderip aldırabilirim. Teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim , sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻