Herkese merhabalarrr . Daha 2 günlük lohusa olarak yazıyorum ☺️1 ay önce başlayan yüksek tansiyon şikayetiyle doktorda sık kontrollerimiz oluyordu buraya da yazmıştım yine bununla ilgili sürekli idrar tahlili ve tansiyon takibi . Geçen hafta idrar da çıkan protein artışı sebebiyle doktorum daha da yükselir ise doğum yaptırmak zorunda olduğunu söyledi ve 23.01 tarihinde pazartesi değerin yükselmesiyle ani gerçekleşen doğum hazırlığına düştük hemen aynı saat içersinde hastaneye yatırıldım 2 cm açıklık sebebiyle suni sancı ile normal doğumu denedik ilk ancak 4 saat suni sancıyı hissetmekten dolayı sezeryana alındım girmemle kızımın doğması sadece 4-5 dkyı aldı . Acı olarak korkanlar için belirtmek istiyorum ki 2. Ameliyatım hiçbirşey hissetmiyorsunuz ☺️ Sezeryan sonrası anestezi geçtikçe ağrım oldu ama dayanılabilir bir regl ağrısıydı benim için . Sonrasında ilk kalkışta hiç zorlanmadım diyebilirim beni tek zorlayan gazı çıkartamamaktı onun için lağman yaptılar onun dışında acı eşiğinize göre değişir ama bebeğinizi görünce herşeyi unutuyorsunuz ☺️ Bu arada 36+2 de doğum yaptım ☺️ Sormak istediğiniz var ise seve seve yanıtlarım 🌸
Pozitif spinal sezeryan doğum hikayem 🧿36. Hafta devlet hastanesi
Erolacelya ben de ikinci sezaryeni olacağım herkes daha zor oluyor diyor iki doğum arası 18 ay olacak sizinkinin arası ne kadardı ilkine göre nasıl geçti 🌸
irem1652 benim ilk sezeryanım . 2. Ameliyatım böbrek taşı sebebiyle anestezi tekrar almıştım o yüzden acı hissetmedim 😌
Erolacelya suni sanci alırken neden sezeryana döndünüz
Nursemother tansiyon sorunum vardı . 4 saat suni sancı verdiler bende hiç etki yapmadı sancı tutmadı . Bebeğim strese girdiği için de sezeryana çevrildi ☺️
Erolacelya tansiyon ilacı kullandınız mı kaça çıkıyordu? Birde kaç kg doğdu bebiş küvez ihtiyacı oldu mu
bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba bir de spinal iğnesini hissettiniz mi doğumdan sonrada bebiş ne kadsr kilo verdi kbakmayın cok soru sordm benimde cuma ameliyatm var
bluepoint tansiyon ilacı 2 tane farklı kullandım biri alfamet biri adalat . Günde 4 er kez her ikisindende. Bebeğim 2810 doğdu . Sarılık var şu an erken doğan bebeklerde genelde görülüyormuş . O yüzden şu an yenidoğan ünitesinde tedavi görüyoruz
sunmomy estağfurullah . Spinal iğneyi yaptıklarında acı yok sadece bacakta elektriklenme oluyor ve hemen geçiyor saniyelik . Bebeğimde 2810 doğdu . Sağlıklı ancak şimdi sarılık çıktı erken doğum olduğu için hastanede tedavi görüyoruz inşallah bu da geçecek 🤲🏼 Bugün 3. Günümüz 2700 e düşmüş kilo olarak
Erolacelya olsun sarılık her bebiştr cıkıyor maşallah kilosu iyi🐣
Erolacelya Allahım şifa versin💕