Herkese merhabalarrr . Daha 2 günlük lohusa olarak yazıyorum ☺️1 ay önce başlayan yüksek tansiyon şikayetiyle doktorda sık kontrollerimiz oluyordu buraya da yazmıştım yine bununla ilgili sürekli idrar tahlili ve tansiyon takibi . Geçen hafta idrar da çıkan protein artışı sebebiyle doktorum daha da yükselir ise doğum yaptırmak zorunda olduğunu söyledi ve 23.01 tarihinde pazartesi değerin yükselmesiyle ani gerçekleşen doğum hazırlığına düştük hemen aynı saat içersinde hastaneye yatırıldım 2 cm açıklık sebebiyle suni sancı ile normal doğumu denedik ilk ancak 4 saat suni sancıyı hissetmekten dolayı sezeryana alındım girmemle kızımın doğması sadece 4-5 dkyı aldı . Acı olarak korkanlar için belirtmek istiyorum ki 2. Ameliyatım hiçbirşey hissetmiyorsunuz ☺️ Sezeryan sonrası anestezi geçtikçe ağrım oldu ama dayanılabilir bir regl ağrısıydı benim için . Sonrasında ilk kalkışta hiç zorlanmadım diyebilirim beni tek zorlayan gazı çıkartamamaktı onun için lağman yaptılar onun dışında acı eşiğinize göre değişir ama bebeğinizi görünce herşeyi unutuyorsunuz ☺️ Bu arada 36+2 de doğum yaptım ☺️ Sormak istediğiniz var ise seve seve yanıtlarım 🌸