Pemberuya Asli_2023 ben 12 içindeyim canm mide bulantılarım biraz azaldı ama iştahım çok açık bide koku tiksinmem aşırıydı şükür geçiyor 🥺
cookiemonsterr Asli_2023 bende 12+6 yım ama hiçbirşey hissetmiyorum sadece çok çabuk yoruluyorum onu farkettim 🙄
gucluanne80 Asli_2023 ay bebek iyi mi nasıl diye düşünmekten bir hal oldum en son 10. Haftada gördüm bugün 12 hafta oldu işte kanamam oldu birde pazartesi günü korktum baya kontrolüm yakın o günü bekliyorum 🥲
bettyx Asli_2023 bulantılarım azaldı koku hassasiyetim azalıyor birazda iştahım açılmadı değil 🤭 5 kilo verdim ama hiç bişey yiyemedim şu an onun acısını çıkarıyorum🤣
Esoo0698 Pemberuya 10 haftalığım aynı şeyleri yaşıyorum umarım sizin gibi 12.haftada azalır yada direk geçsin dayanmak çok zor bi kızım var ve gün içinde ona bakmak daha bi zor 😞
Asli_2023 Ya benimde hala özellikle tavuk ve soğana karşı aşırı hassasiyetim var iştahım yok 3 kilo verdim 😀
bettyx Asli_2023 ah tavuk demeyin 🤣🤣 uzaktan olsa kokusunu alırım 🤣 o kadar tiksindim ki içimi dışıma çıkarıyor her seferinde
Annesininbali_05 Asli_2023 AA bendede aynı soğan ve tavuk Allah’ım duydukça bile midem bulanıyor gerçekten çok zor bende daha geçemedi kusma devam ediyor
Gamzetok Ben de hiçbir şey hissetmiyorum. Sadece göğüs hassasiyeti var onun dışında ben bile unutuyorum hamile olduğumu mu
Asli_2023 cookiemonsterr Canan_bgrck Canan_bgrck bendede miğde bulantısı hala geçmedi dolap inanılmaz kokuyo
Dilekgun Ben 11+3 teyim bulantilarim ve koku hadsasiyetim azalmaya basladi cok sukur ama yorgunluk cok fazla var hic bisey yapmasam bile yoruluyorum
cookiemonsterr Asli_2023 koku hassasiyeti çok kötü hiç midem bulanmadı ama inanılmaz hassasım kokulara 🙄