Melissahan O kadar iyi anliyorum ki sizi malesef bende 2 dusuk yaptim en sonuncu benmde 10 haftalikti hicbi belirti vermeden icime dogmasiyla gittim kalbinin durdugunu soylediler sukrettim rabbime daha kotusudu de olabilirdi dedim vardir gunu zamani dedim yine hamd olsun rabbime ondan gelene boynumuz kildan herzmaan ince oldurmuyosa vardir bi bildigi en guzeli icin erteleniyodur hic gonlunu bozma sen sifani rabbimden iste herzaman 3 aylara girdik hep hayirlisini iste insallah rabbim herkesin gonlune gore verir smdi 11 haftalik tekrar hamileyim testler yaptirdim kan pihtilasmasina yatkinligim cikti ogne kulllanacaksin 11 ay dediler oksapar kullaniyorum suan kendi memleketimde daha yeni farkli bi doktora gittim kimse bana bundan bahsetmemisti o doktorum igne kullaniyosun ama test yaptirdin mi igne vucuduna fazla mi geliyo eksik mi geliyo belki bosuna kullaniyosun tekrar ayni seyleri yasayabilirsin dedi ve bi ozel kan testi verdim eger yaptirmadiysan bunuda denersin aklinda bulunsun tabiki hersey rabbimden ol derse olur ama sonucta tedbir bizden takdir rabbimden sen bu testi yaptirmadiysan doktoruna bi danis yaptir belki oyle bseydir olabilir insallahta rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz saglikla hayirlisiyla evlatlarimzi nasip eder 🤲🥰