Samye18 döllenmeye bağlı canım benim adetime bir hafta kala çıkmıştı hatta öyle silik de değil kıpkırmızı çift çizgi 😅

Samye18 evet ilk önce yoktur kesin zaten ümitsiz bi şekilde erken gebelik testi yaptım çıkınca inanmayıp çıkıp tekrar bitane de kaset test almıştım ikisinde de çıkmıştı

Samye18 Bence yapmamalısın benim bata bir hafta varken kan verdim teste bile güvenemedim kan verdim hiçbir sonuç çıkmadı adetim üç gün varken tekrar kan verdim çıktı yani hayırlısı bekle ama adetini bekle şu an çok erken yani negatif sonuç alıp üzülme bence

Samye18 benim iki günüm var bugün yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sende böyle olma yani üzülüyor insan hevesi kırılıyor hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah 🌹♥️

Melek_gunduz46 ya aklımda yapim mi yapmayım mı sen de böyle diyorsun çoğu kişide böyle diyor korkuyorum da ya . Az önce biri başka biryerde paylaşmış 5 gün kala yapmış bugün silik pozitif çıkmış

Samye18 ben yapma derim pozitif çıkacaksa zaten o zaman yaptığın adada çıkacak ama eğer varsa ve henüz kaçında hcg değeri yükselmemiş se bu seni hayal kırıklığına uğratacak tıpkı benim gibi o yüzden vaktini bekle hiç boşu boşuna canını sıkma derim ama yine de sen bilirsin umarım anlatabilmişimdir 🙏😍♥️

Melek_gunduz46 belki adet zamanın yükselen bilir geçen Bi tanıdığım yapti negatif cikti kanda sonra gecikince evde yapti pozitif cikti 4 gün geçti resmen adet günü gukselmeye başlamış günkü kanda 20lerde cikti aslında dollenmeyle alakalı ama merak ediyoruz bende şuan 4 gün geçti kan vermek için beklicem hayirlisi ins bu ay güzel haber alirsin

Gul12345 amin inşallah hepimiz bu sevinci yaşarız senin ki baya geçmiş aslında erken gebelik testinde bile çıkabilir 🥰hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 🌹♥️yarın da kandil bol bol dua edelim birbirimize 🥰🤲🌹