Kardelenkardi Ben imperialde Dilek hocaya gidiyorum gerçekten çok memnunum kendisinden çok tatlı dilli güler yüzlü ve ilgili
Kpln61 Mommy61 merhaba bende gülşah hanıma gitmek istiyorum 2 ci hamileliğim. Bakiye hanıma gidiyordum o fakülteye gitmiş bende Gülşah hanımı düşündüm nasıl bir doktor bilgi verirmisiniz normal gebelere bakıyor mu acaba
Mommy61 Kpln61 normal gebelere de bakıyor, ben çok memnunum ilgili tatlı dilli bir kadın işini severek yapıyor belli
Kpln61 Mommy61 bende ınstagramda takip ediyorum ilgili bir doktor olduğu belli oluyor tavrı yaklaşımı nasıl acaba siz soru sormadan bilgi veriyor mu bazı doktorlar çok iyi oluyor ama soğuk oluyor siz sormadan birşey demiyor genelde
Mommy61 Kpln61 soruyu kendisi soruyor aslında nasılsın ağrın var mı bugün görüşmeyeli neler oldu hep bu tavırda, ben sorduğumda da tamam hemen bi kontrol edelim diyip gereken tedaviyi uyguluyor, evham yaptığım zaman bile beni çok iyi sakinleştirdi açıkcası
Kpln61 Mommy61 anladım çok teşekkürler cevaplarınız için o zaman doğru bir karar vermişim ilk fırsatta kendisine gidicem
Eflinnisa Bergiz neden riskli gebeliğe gidiyorsunuz ve hangi hastanede bende ikili taramam riskli cıktı ve riskli gebeliğe yönlendirdiler bugün gittim kordona giden 3 damar olması gerekiyorken bizimkinde 2 damar var ve DOWN sendrom riskini arttırıyor dediler yarında imperialde Ayşe müsellime gideceğim
Bergiz Eflinnisa benim riskli gebeliğim geçti. Ama riskli gebelikleri kanuni hastanesindeki riskli gebelik bölümüne yönlendiriyorlar orası zaten sadece riskliye bakıyor