bimihman ben özele Aynur söğütle gidiyorum şimdilik arada devlete gitcem çok yükseldi muane

derya61_ Ben Ufuk beye gitmiştim güzel ilgileniyordu. Bir de Şener bey için çok iyi ilgileniyor dediler canım

Biz özele gidiyoruz numunede Özlem ırak ovalı var onunda iyi olduğunu duydum

derya61_ kime gittin canm bende oraya gidiyorum valla kendi çalışan yakınlarına dünlettirdiler kulağımla duydm

Esraliiii ben bir kere muayene için gitmiştim doktor yanında ki stajyere söylüyodu yetmiyo ama 10 dakikada bakabildiğimiz kadar ayrıntıya bakmaya çalışıyoruz diye 🤷🏻‍♀️

Zeyemzey ultrason ile 5 dk bile bakmıyor belirli yerlere bakıyor kaldıryor

Zeyemzey yani belki riskli gebeleri söylüyordur o da sadece muayene değil oturtup konusyorlar onla belki

Esraliiii valla bilmiyorum canım normalde özel takipliyim 1 kere gittim ondada doğru düzgün bakmadı cinsiyetini biliyomusun evet kız dedim evet dedi kaldırdı 🤷🏻‍♀️

derya61_ Yani bende yeşim hanıma gidiyorum aynı şekilde yapıldı bana da :) kalp atışı sesini duyurmak iyi değilmiş o yüzden dinlettirmiyorlar. Bebek küçük olduğu için ilerleyen dönemde duyururlar 😌 önceki gebeliğimde de o doktora giderdim sıkıntı yaşamadım. Tek sorun işte asistanlar bakıyor. Yine de özele dünya para saymaya gerek yok

Kardelenkardi 7m de Aynur söğüte gidiyorum ama doktorum medikalpark yıldızlıya geçecek o yüzden bizde medikalpark yıldızlıya devam edeceğiz

derya61_ Niyetim o yöndeydi fakat kovid zamanı tek başıma olmayı göze alamadım. Medical park hastanesine 3cm ile acilden girdim mecbur almak zorunda kaldılar (çünkü hiç özele gitmedim kontrole falan)😂😂😂Nöbetçi doktor hülya çiçek yaptırdı. 1 dikiş ile sağolsun iyi doktordu

derya61_ canım inan devletle alakalı değil Dr alakalı. Ben Bursa da Gemlik devlet hastanesi ne gittim valla böyle bir muayene görmemiştim kalp atışını dinlemek istiyorum demiştim makine bozuk ama bebek sağlıklı demişti 😂 şuan Yalova Devlet hastanesine gidiyorum Dr muhteşem özel muayene gibi konuşur ilgilenir anlatır. Kendi söyler hadi bebeğe bakalım vs gibi. Baksan ikisi de devlet ki Numune hastanesi de çok yoğun bir hastanedir sen Dr değiştir kuzum