happykis12 rakam çok iyi canım ama asıl önemli olan kaç tanesinin 5. güne gittiği. İnşallah çok sayıda gider ☺️
Yumurta toplama işlemi 16 adet
happykis12 bence çok iyi bir yakınım yaşı o kadar genç olmasına rağmen bebeğin olmaması için ortada bi neden olmamasına rağmen sadece bir bir buçuk yıllık bir süre içinde ya hiç olmasa diye korktuğu için tüp bebek istedi 4 yumurta sadece toplandı
happykis12 benimde 15 adet yumurtalarım toplanmıştı
Beşinci güne 8 adeti geldi
2 adet transfer oldum
Tek tuttu
25 haftalık ❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Geriye kalan 6 adeti donduruldu
happykis12 canım sayı olarak iyi bence de ama önemli olan kalite durumları inşallah hepsi en iyi kalitededir.Benim de 16 tane toplanmıştı 6 tanesi döllendi ama maalesef hepsi bozuldu hiçbiri 5.güne gidemedi
27ozlem inşallahh🙏🏻🙏🏻
MasaAll bende aynı şekilde 1 buçuk senedir istiyorum hiç bi sorun yok ama tüp bebeğe karar verdik
ipekleumut ay ne güzel bende inşallah dondurmayı düşünüyorum olursa 🙏🏻
17papatya ya üzüldüm inşallah giderler 5. Güne 😔
happykis12 inşaAllah Rabbim sağlıklı be hayırlı bi bebekle kucağınızı doldurur
MasaAll amin inşallah
happykis12 inşallah 🙏🏻 siz neden yaptırdınız tüp bebek
happykis12 canım tabiki kalite ve 5. Güne gitmesi önemli olabilir ama benim ilk denemem de 5. Güne gitti ve en iyi kalitedeydi tutmadı. 2 denememde 3. Güne gitti ve orta kalitedeydi çok şükür suan 11 haftalık hamileyim . İnşallah sende pozitif sonuca ulaşırsın
happykis12 benim 30 tane toplandı bunlardan 7 tanesi işleme alınabilecek yumurtalardı onlardan da 2 tanesi döllendi 3. Günde donduruldu.yabi sayı değil kalite önemli bende kalite sorunu var bundan önce toplanan 23 yumurtamdan hiçbiri işleme alınamamıştı mesela
ipekleumut 1 buçuk sene tedavi gördüm aslında hiç bi sorun yok sonra tüp bebeğe karar verdik
Cansu1_ inşallah canım 🙏🏻
Hmde 4 tanede güzel bence
MMucizemibeklerkenn aynen yumurtadan çok kalitesi önemli
happykis12 benimde 12 tane toplandı 9u 5. Güne gitti ve donduruldu. Hayırlısı olsun hakkımızda 5. Güne kaç tane gidecek önemli olan o
Benimde 12 toplandı 9 döllendi 5 güne 6sı gitti 1i transfer oldum 5 donduruldu😊