27ozlem happykis12 rakam çok iyi canım ama asıl önemli olan kaç tanesinin 5. güne gittiği. İnşallah çok sayıda gider ☺️
MasaAll happykis12 bence çok iyi bir yakınım yaşı o kadar genç olmasına rağmen bebeğin olmaması için ortada bi neden olmamasına rağmen sadece bir bir buçuk yıllık bir süre içinde ya hiç olmasa diye korktuğu için tüp bebek istedi 4 yumurta sadece toplandı
ipekleumut happykis12 benimde 15 adet yumurtalarım toplanmıştı Beşinci güne 8 adeti geldi 2 adet transfer oldum Tek tuttu 25 haftalık ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 Geriye kalan 6 adeti donduruldu
17papatya happykis12 canım sayı olarak iyi bence de ama önemli olan kalite durumları inşallah hepsi en iyi kalitededir.Benim de 16 tane toplanmıştı 6 tanesi döllendi ama maalesef hepsi bozuldu hiçbiri 5.güne gidemedi
happykis12 MasaAll bende aynı şekilde 1 buçuk senedir istiyorum hiç bi sorun yok ama tüp bebeğe karar verdik
Hmde 17papatya benimde 12 tane toplandı bugün aradılar 5. Gün embriyosuyla 4 tane kalmış bunları dondurucaz dediler
happykis12 ipekleumut 1 buçuk sene tedavi gördüm aslında hiç bi sorun yok sonra tüp bebeğe karar verdik
Cansu1_ happykis12 canım tabiki kalite ve 5. Güne gitmesi önemli olabilir ama benim ilk denemem de 5. Güne gitti ve en iyi kalitedeydi tutmadı. 2 denememde 3. Güne gitti ve orta kalitedeydi çok şükür suan 11 haftalık hamileyim . İnşallah sende pozitif sonuca ulaşırsın
MMucizemibeklerkenn happykis12 benim 30 tane toplandı bunlardan 7 tanesi işleme alınabilecek yumurtalardı onlardan da 2 tanesi döllendi 3. Günde donduruldu.yabi sayı değil kalite önemli bende kalite sorunu var bundan önce toplanan 23 yumurtamdan hiçbiri işleme alınamamıştı mesela
Elifcinar happykis12 benimde 12 tane toplandı 9u 5. Güne gitti ve donduruldu. Hayırlısı olsun hakkımızda 5. Güne kaç tane gidecek önemli olan o