BusraMece Kızlar doktor geçen hafta kesin erkek ama alışveriş yapma bekle dedi bugunde bana erkek izlenimi vermedi şuanda bilemiyorum dedi dalga geçer gibi. Sizde bir tahminde bulunur musunuz
Eymenslm BusraMece bu hafta göstermedi demekki maşallah hayırlısı olsun erkek hissettim ama çok anlamıyorum🥰
Cnby65 BusraMece benim de 19 haftalık bacakları sürekli kapalı doktor bacakları kapalıysa kız diyiyorlar bakalım haftaya tekrar gidicem benim de bir kızım var allahın izniyle erkek olmasını istiyorum hayırlısıyla
Sibelisss1628 Damlasuu bana da tahmin istiyoruz 😌 2 hafta önce arkadaşım bebeğine erkek demiştiniz ben atmıştım resmini oğluşu oluyor :)
BusraMece Eymenslm bacakları kapalı dedi bakalım inşallah öyledir 2 kızım var eşim çok istiyor erkek olmasını benim gönlüm ikisinden yana hiç fark etmez 😍
3kuzuAnnesiyim BusraMece aaa senınde mı ıkı kızın var gel grubumuza 😀 adet tarıhı ve satı soyle bakım
3kuzuAnnesiyim BusraMece evt benımde bu 3. Gebelık ama daga bılmıorum:) off dıgum tarıhıyle satı karstı