• Gebelik
  • PROGESTAN SİZDEDE BÖYLE YAPIYORMU ?

Kızlar 25.haftamdan beri progestan kullanıyorum 31 im şuan vijanal kullanıyorum ama kollarım içi ayak baldırlarım ve kürek kemiklerimle karnımın içi ensem resmen büzüşüp kendini bırakıyor gibi yani kasılıyor resmen o saydığım yerler böyle kaskatı kesiliyor ılık ılık akıyor o his hatta o an elimde telefon varsa hafiften güç kaybı gibi oluyor gibi kasılmaktann,sizdede bu tarz oluyormu

2022Mom2022 Bende yaklaşık beş aydır kullanıyorum ama biyel olmadım hiç. Ama ağızdan kullandığım zamanlarda uyuşukluk olmuştu ilk başlarda oda zamanla geçti. Vajinal de çok etkilemiyor açıkçası. Doktorunuzla görüşün belki baska bir neden vardır.

AyFa1608 Anlamıyorum ki giderek artıyor ben ilaçtan diye düşünüyorum ama bakalım Salı günü kontrol var söylüycem

2022Mom2022 çok bi tehliken yoksa 1 gün ara ver şikayetlerinin şiddetini takip et veya direk doktoruna söyle

2022Mom2022 vajinal etkisi coknaz diye biliyorum agızdan baya ya. Etki yapıyormuş Dr a söyle bence

Gizem53 yan etkilerini okudum az önce bende olan ciddi yan etkileri imiş kaslarda güçsüzlük uyuşukluk diyor benimkiyle uyuyor ama doktora diyicem mutlaka çünkü bir haftadır falan olmaya başladı böyle

Gizem53 kesmeyede korkuyorum erken doğum riskim var sürekli yatıyorum ve ağrım çok maalesef kasılmalarım oluyor

Gizem53 haklısın üniversite hastanesine gidiyorum doktora ulaşmaya çalışıyım o zaman ben arıyorum şimdi

2022Mom2022 ben hapını kullanıyorum 1 haftadır baş dönmesi oluyor sonrasında uyumuş oluyorum buda normal mi bilmiyorum herkezin kafa yaptığı söleniyordu