queenmerve Önce sakin ol sinirle yanlış bi kelime yada davranış yapma sana hak veriyorum haklısın , sana tavsiyem asla eşinle bugünden sonra tartışma hatta telefon aç gayet ılımlı güzelce konuş biz napıyoruz bebeğimize zarar verip aramızı bozup şeytana uyuyoruz akşam geldiğinde güzelce tartışmadan konuşalım bize yakışan budurde, akşam geldiğindede konuyu yemekten sonra tekrar aç eşim olarak sende biraz hakkım varsa artık ısrar etme benim bu çocuk üstünde hiçmi annelik hakkım yok de, o kadar kavga dövüş yaptık dedilermi hiç onlar gençlerin arasını bozduk istediğiniz ismi koyun aman stres yapmasın gelin Allah korusun bebeğe bişey falan olur demediler demekki bu kadar kıymetliyiz .. o yüzden bu isim mevzusu bizim hakkımız de baktın yine aynı davranıyor eşin tartışmayı büyütmeden kapat başka zaman konuşuruz benim karnım falan ağrıyo stresten de .. bende eşimle inan bu konuyu 6 7 kere açtım 3 4 ay içinde sabırla bekledim oda babasının ismini koymak çok istedi ama ılımlı konuşarak ikna ettim en sonunda zorda olsa .. bazen erkekle çoo sabırla konuşmak gerekiyor maalesef