Ovülasyon testi
pnraks koyu çizgi yumurtanın oluştuğunu gösterir, soluklaşmaaı çatladığını😉
bebekveannesiii pik nedemek canım
bebekveannesiii soluk olduğu zaman mı ilişki olmalı yani
bebekveannesiii ilk kez duydum gerçekten ama zaten o dönemde ikinci çizgi her daim oluyor koyu ya da silik bunu nasıl ayırt edebiliriz ki
kizlar ovulasyon testinde c ve t cizgisi ayni koyulukta ise yada t cizgisi daha koyu ise 24saat ile 48 saat araliginda yumurtalamaniz gerceklesecek demektir.yani ayni koyulukta cift cizgiyi gordugunuz gun ve sonraki 2 gun ve degerlendirebilirsiniz.yine soyle tavsiye ediliyor oncesinde de 1 gun arayla duruma gore 2 gun arayla yine degerlendirirseniz olasiligi arttirmis olursunuz.hesaplayabilirseniz ovulasyondan 2 gun oncesi cok kiymetliymis.(iki kizgi hep var bu dogru fakat sen takip ederek net ve ayni koyulukta iki cizgiyi bekliyorsun.yakaladiktan sonra yine test yapiyorsun ve t cizgisi soluklasinca yumurta catlamis artik bosa takip etme demek)
pnraks olmuyor canım ıki çizgi ayni koyulukda olduğu zaman yumurtlama başlamış o gündem ilişkiye girebilirsin ondan sonraki günlerde ama yapmaya devam ediyorsun biri net bir silik gördüğün gün catlamış oluyor o günde ilişkiye giriyorsun sonrakı günler daha test yapmana gerek yok çünkü yumurtlama gördün
Samye18 Pozitif yani
pnraks kıp kırmızı iki çizgili olması gerekir pozitif olması için. Soluk çizgi normal zaman da zaten hep vardır vücüttaki lch’den dolayı
Samye18 Kıp kırmızı iki çizgiyi görüp daha sonra solduğu zaman cabjm
bebekveannesiii çok sağol😊
bebekveannesiii canım bişey sorcam bu gebelik belirtisi olarak göğüs kararması kahveye dönük olması sayılıyor mu
Samye18 sen de sağol canım
Samye18 Evet yani bazilarin da hemen koyulaşmaya başlarmış ama ben de sonradan koyulaştı
bebekveannesiii benim ki öyle de kahverengi renk aldı ama bilmiyorum gene de heveslenmek istemiyorum
Samye18 adetine kaç gün var test yapsan belki çıkar
bebekveannesiii 5 canm
bebekveannesiii canım gidip aldım yaptım negatif ya
Samye18 üzülme daha varmış günün belki testte çıkmamıştır dualarım seninle