Ahsen42 Sevimefealp 30+6 da doktorumm bebeğe 1792 kılo dedı suyu fazla oldugu ıcın kılosu fazla böyle zor dedı normal doğuma kadar 4000 kg olur dedı
elifcicek_07 Ahsen42 arkadaşıma da öyle dediler avuç kadar çocuk çıktı denemedi bile normal doğumu 3 cm açıklığı varmış oysa bekleyebilirdi doktor. Hiiiiiççç dert etme cihazlar çok yanlış ölçüm yapabiliyor
Minnieand Zel2_ valla ben hiç dikkat edemedim çalıştığım için özellikle bi şey yemedim yapısal dedi doktor
hdilara Feride9923 Bizimde kilomuz ve haftamız sizinle aynı doktorum bana sürekli cok zayıf olduğunu ve geri olduğunu sölüyor sizin doktorunuz ne dedi acaba .
elifcicek_07 Ulduz2345 aynı haftada 10 gr fazlaydık sizden bende burdan bakmıştım herkesin ki üç aşağı beş yukarı aynıydı. Şimdi 24+5 günlük olduk 800 gr
Minnieand elifcicek_07 inşallah benim de fazla ölçüyorlardır ya ben de normal doğum denemek istiyorum ama kaç doktora gittim hep iri diyorlar 🫣
Rabia04_09 Bebilito en son 21. Haftada gittim 365 gr’dı doktorum haftasına göre iyi dedi ama bilemedim
Rabia04_09 Ulduz2345 bende en son 21 de gittim 365 dedi haftasına göre normal demişti doktor ama ben de düşünmüyor değildim demek ki sizinde aynı