Hccff Bebilito yarın 28+5 olacağız inşallah doktor randevum var kiloyu merak ediyorum 🥲 23+5 te en son gitmiştik 730 gramdi. Sizce kaç der tahmini olan var mı?
Gmz-gmz Rbylmz benm ki de bir ara durmustu ara öğünleri falan düzenli yapn toparlar bence ben iki hafta öyle yaptım almaya başladı yemiden başka kordonda falan sorunu yoksa . 37 alıncak benm ki ama bnm kalbimde sorun var o yüzden
Emineedrk Anneperi senin yerinede heyecanlandım şimdiden 1 günün kalmış ne güzel benim daha var 3 günüm 😅
Kahyaasena selinsmother ben şeker yüklemesi 9 haftalikken yaptırdım mecburi doktor istedi dahada yaptirmicam
kahvekokusu_ Elifffyusa 37. haftada kaçtı sizin bebeiş . Bizim dün randevumuz vardı 37+2 3 kilo olmuş . Doğuma kadar 3500 olu mu acaba .
kahvekokusu_ Osultan onların da etkisi var ama formül bebekte bence . Burdan okudum hep muz kaşar süt vs. Gece ayrı gündüz ayrı kaşar süt muz tükettim . 34+2 de 2500 dü dün randevumuz vardı 37+2 de 3000 kg 49 cm çıktı . Ben de eşime diyorum ki kesin yaa 3600 3800 net olmuştur . Havam söndü . Dedim yemem daha ya zaten zar zor yiyorum kaşarı . Zorlamıycam daha kendimi . Bu hafta olması gereken 2900 ama burda okuyup şaşırıyorum millet sallıyo mu acaba diyorum . 37 haftalıklar burda full 3500 3800 4000 insan kendini kötü hissediyo .
Bade_13 kahvekokusu_ sizinki normal olan zaten bizlerinki iri bebek olarak geçiyo ya şekerden kaynaklanıyo yada genetik bizimki genetik mesela eşim hem çok uzun hemde kalıplı benim doğal olarak bebekte önde kilo boy olarak ve bu yüzden normal doğum yapamıyoruz maalesef 🥲
hdilara kahvekokusu_ Bencede genetik birazda benim de moralim bozuluyor okudukça çünkü çoğu kişininkinden az . Bende siz gibi muz kaşar süt yumurta et sürekli tüketiyorum .
Shura 21MELOSSS21 simdi gordum yorumunuzu:) hic birsey yemiyorum aslinda 2 ogun kahvalti aksam yemegi olmak uzere onlarida az az yiyorum 😬 suda icmiyorum hatta oyle vitaminsizimki degerlerim yerlerde en onemliside kanla demir oldugu icin damar yolundan takviyesi aldim 2 defa ona ragmen sinira bile gelmedi 😬 bebek pek alakali degil yeme icmeyle yani kizimdada 8 kg almistim 35 haftalik 3 kg dogdu
Mylife580 37+4 deyiz 3700 dedi kilosuna normal doğum düşünen ben kara kara düşünmeye başladım normal mi sizce
krdelen41 Benas bolca meyve, sebze, baklagiller, kuruyemiş, yumurta, süt ve süt ürünleri yeterince kilo aldırıyor
Hanifegg kahvekokusu_ son bir ayda çok hızlı kilo aldı bende şaşırdım 10 günde 450 Gr almıştı sonra bir haftada 300 Gr aldı ama bu fazla yani doktorum da öyle söyledi çok almış dedi yediklerime dikkat ettik biraz sanırım ondan oldu diye düşünüyorum bugün tekrar randevum var bakalım kaç Gr almış
Bade_13 Asli2023 benimde cuma kontrolüm var 37+3 oluyo 10 gün önce bebek 3450 çıkmıştı ben normal doğumu çok çok istiyodum bebekte kanalda ama iri bebek diye kesin banada sezeryan günü vericek cuma günü doktor o yüzden sordum sizede allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah😍
kahvekokusu_ Bade_13 Normalde takılmazdım ama oğlum hep iki hafta önde gidiyodu doğdu 3600 . E onun iki hafta öndesi 3600 yse kızım 3500 bile olmuycak o zaman diye üzüldüm çünkü bi de doğunca da kaybediyolar ya zayıf bebek bakımı zor olur diye endişeleniyorum .