Kızlar benim 3.gebeligim ilk ikisi sezeryan bunda da sezeryan olucam 2 numaram 1 yaşına yeni girdi düşünün araları az diye 36 haftada sezeryana alacak 32 haftada 2100 gram 43 cm boyu vardı 36 bana erken gibi geldi bebeğin iyi gelişmesi için ne yapabilirim ve sizce kuveze girermi çok korkuyorum
36 hafta sezeryan
zehra_asmin oğlum 36 haftalık 2680 doğdu. Çok minikti karın çevresi iki hafta küçüktü. Çok şükür sağsalim yanımıza geldi küveze girmedi hiç sonrasında da baya baya topladı kendini şimdi 1 yaşında bir iki aya abi olacak 🤭 doktorum bir sıkıntı olmazsa 38 i bekleriz dedi. Sizin üçüncü sezaryen olduğu için mi 36 da alacak acaba
zehra_asmin Bir sorun mu var ki sezeryan oluyorsun erkenden?
Neden erken sezaryene alıyorlar acaba ? Benimkinin kg düşük diye doktor bekletiyor sezaryen olacağım bende
cahillesohbetikestim büyük ihtimalle 3. Diye birde dikiş yerlerim çok ağrıyor
Sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Kahvesever sorun yok 3. Diye erken birde dikiş yerlerim çok ağrıyor karnım gerildikce
papatyannaa dikiş yerlerim çok ağrıyor kendim istedim diye
zehra_asmin Amin canım cümlemiz için inşallah 🥰
zehra_asmin benimde şuan oyle ama doktorum dikislerde bi sknti olmadığını bebek baski yaptığı için agriyor deri 38 2 gun verdi benmde arada dikis yerim sizliyor agriyor benim3.olucak
cahillesohbetikestim merhaba karin cevresi küçüktü dediniz bende de ayni sorun var suan 32 haftaligim diger bebeklere oranla zayif mi kaliyor yani kuvoz sorunu felan olur diyorlar bilgi alabilirmiyim sizden ?
Aselinannesi31 rabbim yardımcımız olsun ama ben istediğim için alıyor eğer dayanirsam geç te alabilir aslında ama dayanamıyorm birde qsla dinlenmeye fırsatım yok o yüzden zorlanıyorm biraz
Seyma61 merhaba canım evet karın çevresi 2 hafta küçük doğdu. İlk haftalarda beri hep bir anda önde giderken bir anda gerilemeye başladı. 34 haftalıkken 1900 kg idi. Doktorumuz karın çevresinin geride olduğunu minik bir bebek olarak dünyaya geleceğini ama korkulacak bir şey olmadığını sadece minyon olacağını söyledi. Öyle de oldu gerçekten 36 haftalıkken 2680 grmdi. Minicik bir bebekti ve karın çevresinin küçüklüğü bariz derece de belli oluyordu. Zamanla kilo aldıkça düzeldi. Herhangi bir sıkıntısı olmadığı için küvezde kalmadık biz canım.
cahillesohbetikestim allah yardimcimiz olsun goruntu olarak kucuk bi oyuncak bebek desene 😁
zehra_asmin amin canim insallah dayanamayacak seviyedeysen tabiki bekleme dinlenmeyince zor evet ben ayakta is cok yapayim yorulayim sanki jilet atiyor gibi oluyor karnim
zehra_asmin Doktoruna bağlı birey tabi ki ama yine erken Sağlık sıkıntısı olmadığı sürece 37-38’de ideal olarak aşıyorlar sende öyle söyle öyle alsın yani .
Aselinannesi31 Dikkat edin kendinize bu günler de geçecek elbet bakalım bizi de ne bekliyor
EmelBG_ sağlık sıkıntısından ziyade benim dayanacak halim yok 2 tane daha küçük kızım var onlarla ilgileniyorum o yüzden hiç dinlenme fırsatım olmuyor ağrılarım ikiye katlanıyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Seyma61 öyleydi gerçekten 😁
zehra_asmin Amin inşallah