Dnznsa shlmv22 Ben ilk gebeliğimde başta afedersiniz kusmaktan 5 kilo verdim 63 ile başlayıp 95 kilo ile doğuma girdim ama ben aşırı şışmekten gebelik zehirlenmesi yaşıyacaktım az daha 4. Ayıma kadar yemek yemedim hastanede yatım bu yüzden sıvı kaybından sonra iyiye giyim sanki kemiklerim boşamıştı ye ye doymuyordum sanki buna beraber ödem tutmaya başladım ikinci gebeliğim ilk gebeliğimden 73 kadar inebildim 2 aylık olduk hala 73 kiloyum inşallah almam kilo bakalım
kadertugrul7 İkinci gebeligimi yeni ogrendik 6 haftalik uygulamaya göre cuma gunu randevumuz su an 56 kiloyum ilk oglumda 52 ile hamile kalip 78 le doguma gitmistim bakalim bu minikte ne kadar alicaz🤭
nurayett Sip85 benimde öyle ya açık çay ya da sulu ayran falan yapıyorum dene istersen inşallah geçer 🥺❤️
nbhnp 50,7 kg ile hamile kaldım 56,3 kg oldum 15+1deyiz 5,5 kilo aldım🥲🥲🥲 2 haftada 1 kg alıyorum aniden 😂 anlam veremiyorum ya 🤷🏼♀️
caglaaakk22 Ben çok fazla aldım ya 🙈 52 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi 22. haftadayım 64kg oldum 🥹
shlmv22 sari-uggli-mehmet-aga maşallah canım gayet ideal Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ☺️