H_a03 shlmv22 hamile kaldığım da 53 idim 11+6 56 olmuşum iştahsızlıkla birde iştah olsa 60 olduydum sanırım şimdiden 😫
sari-uggli-mehmet-aga 37.haftamdayım 11 kilo almışım. Bence 11,5 ile kapatırım defteri çünkü haftaya doğumum var.
shlmv22 sari-uggli-mehmet-aga maşallah canım gayet ideal Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ☺️
2prensesannesiiii shlmv22 59.5 la başladım 58 kiloyum 22+1 haftalığım🥰 ilk zamanlar aşırı kusuyordum o yüzden zayıfladım ben 17 haftamda 56 kiloya düştüm şimdi yavaş yavaş alıyorum bebiş sağlıklıysa kilo gelir gider sıkıntı etmeyin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ftm124 shlmv22 27. Hafta alınan 7.5 kilo. 2 gündür spor yapıyorum umarım haftasonu tartıda kilo almamış olurum bebişe gitsin şütfen 🥹 60.9 la hamile kaldım şuan 68.4 kiloydum en son..
Sip85 nurayett ay su benimde midemi çok bulandırıyor içemiyorum. O kadar kana kana su içesim var ki anlatamam 😢 yudum yudum içebiliyorum sadece o bile bulantı yapıyor
nurayett Sip85 benimde öyle ya açık çay ya da sulu ayran falan yapıyorum dene istersen inşallah geçer 🥺❤️