Merhaba annelerim. 25 haftalık gebeyim 3 gündür geçmeyen ve şiddetle artan dis agrim var 🥺 Onerileriniz neler ? Dis hekimine gitsem ceker mi 🥺
Diş ağrısı
Citlembikannesi tuzlu suyla gargara yap ağrın geçmezse doktora git dış tedavisi gebelikte mümkün artık
Citlembikannesi benim de öyleydi çekim yapmak istemedi 3 ay kaldı doğuma idare et dedi antibiyotik verdi ve tamamını kullanmamaya çalış dedi tuzlu su karbonatlı su yapıyorum arada bazen se sarımsağı kesip agiran disimde tutuyorum biraz geciriyor
Citlembikannesi ihmal etmeyin diş doktoruna mutlaka gidin lütfen bende dolgu yaptırdım kadın dogumcular işlemlere izin veriyor bekledikçe enfeksiyon kaparsa daha riskli
Citlembikannesi kadın doğumdan izin alıp gidebilirsiniz
Citlembikannesi bende geçen hafta gittim kaplama dişim ağrıyordu hiçbir şey fayda etmedi sadce bir iki saat ağrısını alıyor zeytin falan bastırdım az etki ediyor yani doktor antibiyotik yazdı tamamını kullanmadım 3 gün kullandım şuan gayet iyiyim şükürler olsun
Ysm0307 deneyeceğim tesekkurler 🙏
Meloo14- kan sulandirici kullandigim icin tedaviden korkuyorum bakalim dogal yontemlerle gecer insaallah 🙏🥺
Lagerthha doktoruma yazdim haber bekliyorum🥺
Mkds aynen haber bekliyorum 🙏
Eren_umay2 ben de dogal yontemlerle gecirmek istedim ama gecmiyo gibi bakalim doktorum ne dicek 🥺
Citlembikannesi benimde dişim ağrıyordu 20 ilk diş en arka 12 haftalıktım o zaman doktoruma danıştım çekime izin verdi ama röntgene izin vermedi bi kaç tane özel diş kliniğine sorduk hamile kabul etmiyoruz dediler bi tanesi kabul etti daha önce çektirdiğim röntgen vardı onu verdik doktora o röntgene bakarak dişimi çekti şuan çok şükür rahatım
Citlembikannesi Hiç geçmiyor hemde beni 3 gün perişan etti diş ağrısı en sonunda antibiyotikle kesildi